reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kurcze ja pierwsze co jak wpadnę do szpitala to poproszę...dziękuje bardzo po ostatnim porodzie, polozna nie nadążała podkładów podkładać i zawijać :cool:

Mi czop odszedł dopiero przed porodem ale nie byłam specjalnie zainteresowana jego wyglądem haha!

Karina duża masz walizę..

Dziewczyny o Milce tez zapomnijcie bo Lei mi przypomniala ze "swistak siedzi i zawija je w te sreberka" buhahahaha

Asia to najpierw go opiernicz ze przez niego obiad przypalilas a potem wyskocz z tortem bedzie bardziej zdziwiony.

Myla pakuj sie ladnie.

Margo "myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny" nabiera tu nowego znaczenia:-D

Myla, dla małej jeszcze maść, chusteczki, kocyk?
A dla Ciebie klapki, ręczniki, kosmetyki, tel. i ładowarka, karta ciąży, badania, majtki siatkowe.

No wlasnie dziewczyny pomozcie tym pakujacym:-)
Hmm ja mam w torbie 2 reczniki, 2 koszule, szlafrok, klapki, skarpetki, majtki siatkowe, podklady te dla mnie i na lozko, wkl. lakt., papier toalet. sztucce, pampersy chusteczki naw. 2piel. tetr. Na kartce zapisalam sobie tylko dodatkowo co z kosm. mam potem spakowac, bo narazie uzywam wiec nie bede pakowac ;) czy cos jeszcze? Stanik do karm. dopiero dokupie takze to tez jeszcze dojdzie

Myla ja tez sobie kartke dopisuje ;-) z tym czego teraz nie moge spakowac zeby potem nie zapomniec

A ciuszki jakie na wyjscie dokladnie bierzesz?

Ostatnia edycja:
To jeszcze woda mineralna. Reszta u mnie mieści się pod pojęciem "kosmetyki", np. pomadka ochronna, wszystko do mycia/smarowania się, dezodorant, ew. do makijażu, maszynka do golenia. Kubek i sztućce. Coś do czytania, krzyżówki?

Mi M dowiozl ciuszki na wyjscie. I tak musi ktos przyjechac z fotelikiem wiec po co taszczyc kombinezon czapke itp.
Jak lubicie to wezcie niedrapki albo nozyczki.

Myla weź dla Małej łapki niedrapki. Mój pierworodny pierwszego dnia po porodzie się poharatał pazurkami;) wyglądał jakby z agrestu wyszedł, a nie z matki :p:D

reklama
Aha może jeszcze nakładki na brodawki, bo czasem niezbędne są jak Bąbel się uczy pić z cycka;) ładowarkę do telefonu, husteczki do nosa, mi położna mówiła, że mam sobie wziąć jakieś cukierki np. Nimm2 do ciumkania i książkę lub gazety, żeby w razie co mieć zajęcie :)

Do góry