reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Niewiem. Dola mam i wkur wa takiego ze tragedia. Dzieci cos ode mnie chcą a ja z ryjem na nie... Niewiem co mi jest
Milia to dobrze ze zrobilito co jak kobieta ma to operacji nie bedzie??
Mila u nas tez powtarzaja ze to my decydujemy i epidural dostepny za friko. Ja mialam na poczatku odwazny plan ze bez ale teraz pewnie wezme. Po co sie meczyc.
Natasza mi na poczatku bylo ciezko i dziwnie wstawac ale po jakims czasie przywyklam.
I tez juz od lat nocy nie przespalam)
Marela obserwuj
Ja ta wieczorna czkawke czulam na poczatku prawie miedzy nogami a pozniej tak na wysokosci pepka jak Natasza pisze. To zalezy jak dzidz sie ulozy albo przekreci. Tam jest ok byle nie pod zebrami)
Tabasia, oczywiście, że powinni zrobić operację, bo to nie jest żadne przeciwskazanie, moja ginka była oburzona, powiedziała, ze daje się osłonę antybiotykową i już, żeby potem się to jakoś nie rozniosło i nie babrało... Babka, która mi ciagle wymazy pobierała, też była oburzona i powiedziała, że nie można od razu po antybiotyku robić, tylko odczekać 2 tygodnie, bo może się okazać, że wynik wyjdzie fałszywie negatywny i wtedy w szpitalu nie dostanę antybiotyku, a to narażanie mojego zdrowia... Ostatecznie łaskawie po interwencji swojego bossa przyjęli mnie na oddział i mówili, że dostanę antybiotyk, a potem się dowiedziałam, że nie podali... W papierach nawet nie miałam wpisanego tego gbsa... Na szczęście żadnych komplikacji nie było.
A moja ginka przy łyżeczkowaniu bez problemu mi podała ten antybiotyk.
Doli, ja nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, że schudłaś, pomimo, ze 6 dni na kibelku nie siedziałaś, ja bym miała ze 3 kg wiecej jak nic... nie korzystałaś z szuflady?

Margomari
Ja już w domku po badaniu.
Śniadanko i herbatka zrobione, Czekają aż upłynie czas od wzięcia tabletki.
Marela 13 piątek może któraś skorzysta. Ja na razie podziękuję. Ale jeszcze z tydz i bobo może wychodzić.
Doli jak to możliwe że schudłaś. Przeciez miałaś magiczną szafkę a w niej same przysmaki hehe
Myla to zmęczenie ciążowe i hormony. Ja wczoraj naskoczyłam na mojego M a dziś z rana cała poirytowana byłam. Na szczęście na razie mi przeszło.
Babydust ja też tak od czasu do czasu mam. Obudze się w środku nocy ani do toalety ani spać nie mogę. A do tego chrapanie M i wk..urw rano gwarantowany..
Anulka kanapki z wędliną i ogórkiem..mniam mnia,...
Milia u mnie z tym gbs-em to tez było dziwacznie. W pierwszej ciąży zrobili mi przy przyjęciu do szpitala i nic nie miałam. Po 2 miesiącach leżenia plackiem w łóżku, porodzie i wypisie doczytałam w dokumentach ze szpitala że mam. Nikt mi nic nie powiedział. Nawet nie wiem czy antybiotyk dostałam. A po kilku miesiącach od porodu miałam powtarzane badanie u mojej ginki i znowu wyszedł mi negatyw. Więc już nie wiem jak to u mnie jest...
Śniadanko i herbatka zrobione, Czekają aż upłynie czas od wzięcia tabletki.
Marela 13 piątek może któraś skorzysta. Ja na razie podziękuję. Ale jeszcze z tydz i bobo może wychodzić.
Doli jak to możliwe że schudłaś. Przeciez miałaś magiczną szafkę a w niej same przysmaki hehe
Myla to zmęczenie ciążowe i hormony. Ja wczoraj naskoczyłam na mojego M a dziś z rana cała poirytowana byłam. Na szczęście na razie mi przeszło.
Babydust ja też tak od czasu do czasu mam. Obudze się w środku nocy ani do toalety ani spać nie mogę. A do tego chrapanie M i wk..urw rano gwarantowany..
Anulka kanapki z wędliną i ogórkiem..mniam mnia,...
Milia u mnie z tym gbs-em to tez było dziwacznie. W pierwszej ciąży zrobili mi przy przyjęciu do szpitala i nic nie miałam. Po 2 miesiącach leżenia plackiem w łóżku, porodzie i wypisie doczytałam w dokumentach ze szpitala że mam. Nikt mi nic nie powiedział. Nawet nie wiem czy antybiotyk dostałam. A po kilku miesiącach od porodu miałam powtarzane badanie u mojej ginki i znowu wyszedł mi negatyw. Więc już nie wiem jak to u mnie jest...

Margomari
Milia nie mam pojęcia. Wiem tylko że moje dziecko zostało zarażone w szpitalu gbsem i stąd była sepsa (nie mogła się zarazić ode mnie bo z dokumentów szpitalnych wynika że nie miała infekcji po urodzeniu a miesiąc później) Przestałam w to wszystko wnikać bo i tak czasu nie cofnę.
W ogóle musze wyluzować bo zwariuję. Ostatnio zaczęły mi się schizy że coś się stanie podczas porodu, że znowu coś z dzieckiem będzie nie tak i że się wszystko powtórzy. Mam nadzieję że niedługo urodze bo inaczej zwariuję i będą mnie musieli do psychiatryka wysłać (daleko bym nie miała bo szpital jakieś 400 m od mojego domu, ładnie położony w środku lasu heh
)
W ogóle musze wyluzować bo zwariuję. Ostatnio zaczęły mi się schizy że coś się stanie podczas porodu, że znowu coś z dzieckiem będzie nie tak i że się wszystko powtórzy. Mam nadzieję że niedługo urodze bo inaczej zwariuję i będą mnie musieli do psychiatryka wysłać (daleko bym nie miała bo szpital jakieś 400 m od mojego domu, ładnie położony w środku lasu heh

Margo, niestety szpitale fałszują dokumentację... Ja co najmniej 2x miałam wpisane nieprawdziwe rzeczy w karcie, ale nie robiłam afery, bo nie miało to dla mnie żadnych negatywnych skutków. Generalnie lekarze wypełniają dokumentację tak, żeby w razie czego byli kryci i nie mieli problemów. Mojej koleżance np. wpisali czyste wody płodowe, podczas gdy były już zielone i mąż był świadkiem. Mnóstwo jest takich sytuacji, ale rzeczywiscie nie ma co się w to zagłębiać, chyba że chce się o coś walczyć, co wiadomo, łatwe nie jest...
Przestań z tymi schizami, Doli chwilowo przestała, to Ty zaczynasz ;-)
Przestań z tymi schizami, Doli chwilowo przestała, to Ty zaczynasz ;-)
reklama
joanna84-84
Witam :-)
Piękny, słoneczny dzień dzisiaj u mnie.
Znowu źle spałam, od paru dni i nocy męczą mnie skurcze, wprawdzie nie non stop i nie za często, ale są i bolą.
Jest za to jedna bardzo dobra wiadomość: mój mąż przyjechał
. Tylko na weekend, ale zawsze coś :-).
Piękny, słoneczny dzień dzisiaj u mnie.
Znowu źle spałam, od paru dni i nocy męczą mnie skurcze, wprawdzie nie non stop i nie za często, ale są i bolą.
Jest za to jedna bardzo dobra wiadomość: mój mąż przyjechał