reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja wczoraj rosół miałam. Mój wrócił po 2 zmianie do domu to gdzieś koło 23.30 to parówki omiatalam hehe. I mówię do niego ze czekałam z kolacja na niego. Samo to jak o 19 jadłam jajka w majonezie :))

Jestem jestem:p ale dziś was doczytać to masakra :))
Ja sobie zaplanowałam dziś mc donalds najadłam się i mogę rodzić :))
Od wczoraj "2" męczy mnie masakrycznie więc wkręcam sobie że zaczyba się oczyszczanie :))

Doli ale świnia z tym obiadem!! Mój jakby tak zrobił to kosa w domu na całego by była:))

Tabusia mnie też tak kuje w piczy...hmmm
...to może być skracanie lyb rozwieranie szyjki lub drapanie pazurkami dziecia :)

Anemonne za co 2000zl???!!! Za polozna? :szok: Czy za poród? Czy zs co dokładnie?

W moim szpitalu tez nie robią lewatywy ogolnie ale na życzenie tak, ja tam w kartę mam wpisane :-D

Sataga wspolczuje. U nas goraczka sie utrzymuje 38,6 na noc czopka dałam a najgorszy ten katar. Jutro na kontrole mamy isc...tez die modlę zebym nie przechwyciła bo nie da rady z daleka od tych smarkow i bakterii...jeszcze sie młodej tulasek włączył jak nigdy i z rak mi nie schodziła...

Anemonne nawet nie bedziesz wiedziała, ze cos robisz w razie czego! :-D

Tabasia gotowa! Ja sie zaczelam przedwczoraj zbierać ale nie spakowalam w koncu!!

U nas tez się nie placi za Polozna. Ale jak chcesz ta konkretna to możesz lub jak chcesz sie do prv szpitala,dostać (ma umowę z nfz- ale mogą powiedziec ze nie ma miejsc)

Maupiszona l dzidzi - fe niedobrze fe nie ladnie :)))) u nas byl grzdylek.

Joanna - a czego tu zazdrościć?? Mi w pierwszej nie odszedł a tez urodziłam :)

Tabasia - ja mniej rzeczy na urlop biorę. Cos ty tam spakowala??????

Muminek a skąd dokladnie jesteś????

reklama
Do góry