reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Prowiant nie spakowany ;) jeszcze :D

Na urlop tez duzo nie biore nigdy ;)

No coz takie tutejsze wymogi. Wazne ze spakowana jestem i moge rodzic :)

reklama
Jejku moja malutka bidulka sie budzi z płaczem co kilka minut i zasypia. Śpię dzis na kanapie a maz ma dyżur..ja wczoraj moze z 3h spałam, w dzien godzinke na szczęście ale i tak padam.

U nas tez były papierowe sle delikatnie sie miałyśmy osuszać, ogolnie to ja sie wahlowalam ;-)

Tam gdzie zamierzam rodzic nawet nie wiem jak z lewatywa, choc ja nie wiem czy bym chciala, a co mam byc podczas porodu to bedzie, chyba w tym momencie akurat najmniej bede o tym myslala:biggrin2:

Hej Cateline, hej Muminek ;-)

Ja ogolem mam jedna torbe, ale dosyc spora ;-) fakt, jeszcze dojdzie mi woda cos do jedzenia, kosmetyki laktator, mam nadzieje ze sie zmieszcze. Rzeczy swoje tez prasowalam, a odnosnie rzeczy dla dziecka to na szczescie duzo u mnie nie trzeba, szpital ubranka zapewnia na pobyt, wiec troche rzeczy mi odchodzi, biore tylko pampersy krem do pupy chusteczki pieluche tetr.Na wyjscie rzeczy potem sie wezmie, tak samo dla mnie. Zreszta reszte tez troche ograniczam :biggrin2: w razie co niech Moj dowozi :biggrin2:
Koszule do samego porodu tez wezme od nich bo i tak pobrudze pewnie ;-)
a recznikow papierowych nie mam, ale wzielam swoj papier, bo w szpitalach to z tym roznie

Anulka nie ma to jak spokoj i opanowanie :-) to sie Twoj przejal
A tak powaznie to nie szalejcie tam w nocy, spokojnie spac wypoczywac ;-) dobrej nocy

Usiadłam. Trudno sie dziwić ze mymlon mnie boli skoro nie potrafię d..y na kanapie posadzic. Obiad i drożdżówki dzis zrobiłam. Pranie nastawiłam. Byliśmy po buty dla młodej - tragedia. Nie produkują dla niej.

Jutro jadę do Tesco po chusteczki (huggis na promocji) potem apteka bo insulina mi się konczy. Potem ktg (to niepewne) zakupy obiadowe i prasowanie koszul ślubnego. Na obiad ges. Z gruszka, sałatka z rukoli i kluskami śląskimi. Aaaa i sos żurawinowy. Nie wiem kiedy drzemkę zrealizuje..

reklama
Do góry