• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No to tylko za położną, i to w państwowym szpitalu i jak sie chce to można tez pokój po porodzie pojedynczy zarezerwować gdzie partner moze spać z Tobą itp za 500 zł/ noc oczywiście nie jest to obowiązkowe ale jak cos sie zaczyna dziać to wlasnie dzwonisz najpierw do położnej i ona do szpitala dopiero ehhh dziwne to wszystko ja zaczęłam czytac o oleju rycynowym...

Dopiero do domu wróciłam i padam na ryj :p
Nogi spuchnięte :( ale nie dziwo od 6 na nogach ...

Ja tam wole miec wiecej wzięte niz mniej :p , tym bardziej jak sobie przypomnę ile razy zostałam obsrana przez Emily jak temperaturę mierzyłam jak byliśmy w szpitalu ... Strzelała kupskiem lol

Anulka zladuje dziś na porodowce :D

Muminek haha to gdzie mleko będziesz trzymała???

Ja to jem tyle ze masakra,cały czas cos jem. Nie jestem głodna ale cały czas wpieprzam AZ się boje na wagę wejść

Myla narazie położyłam się i ustalo. Mama dzisiaj ma nocke w szpitalu to jakaś spokojniejsza jestem. Może to tylko przepowiadajace? Ale k... Miały być bezbolesne? A mnie tak bolą ze mam ochotę mojego udusić. Mówię do niego ze chyba pojedziemy do szpitala w nocy a on nie odrywając wzroku od komputera spokojnie Kotuś jeszcze Ci wody nie odeszły. Nosz k... Mac.

reklama
Jeju - pol dnia mnie nie bylo i nie daje rady Was doczytac ;)

Oj laski juz Wam sie jajka marzą? ;) wyposzczone - niedlugo swieta jajeczne ;-)

Witam nowe kwietniowki .
Muminek jeszcze kilka lat temu czesto bywalam w Przemyslu ;) Mam tesciow z Roztocza a ze jestem zakochana we Lwowie wiec bardzo czesto przejazdem , choc nie tylko ;) . TEraz ubolewam ze nie moge sobie tam wyskoczyc ;/

Myla zamow sobie na DOZ te siatkowe . Odbierzesz w ktorejs aptece a wydaje mi sie ze cena mała- Wkładki i podpaski poporodowe, majtki poporodowe jednorazowe - Portal Dbam o Zdrowie , strona 1

Tabasia - spakowałas sie i juz zaczynasz panikowac ? ;) Mnie by z takimi torbami na oddzial nnie wpuscily ;/.Mialam tak jedna i musialam i tak polowe M oddac . TEraz sie wycwanilam. Spakuje najpotrzebniejsze w wersji mini - na na drugi dzien M dowiezie w drugiej ;) A dla dziecka u mnie na szczescie niewiele trzeba takze zeby sie nie czepialy to specjalnie wsadze w reklamowke ;)

Doli zamow cos z dowozem , najlepiej jeszcze tak zeby M musiał zapłacić ;)

W tym szpitalu co chce rodzic to tez czesto brak miejsc ale poniewaz moja gin tam pracuje i to na wyzszym stanowisku wiec wiem ze dla mnie sie znajdzie . Dlatego ja do niej chodze.

Z zarciem to i ja mam podobnie tylko zapycham sie owocami bo nie usmiecha mi sie potem stosowac jakichs glodowek . A brzuch doprowadzic do ladu i tak nie bedzie łatwo;/.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry