reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Jestem :)

Wzielam prysznic i wszystko git :p
Na razie sie nigdzie nie wybieram. Przypomnialam sobie ze w piatek mam fryzjera a w sobote polskiego gina :D

Mowie do m ze boli i nie przeszkadzaloby mi to tak bardzo gdyby nue byl to bol klujacy. Tego nie zniose :/

Dobra, zawijam sie spac bo rano do pracy...

Anulka przespij te skurcze ;)

Marela 5 lat temu tak nie panikowalam co? ;) bo wiedzialam ze cc i nie bralam innych mysli pod uwage. A teraz wszystko obserwuje kazdy jeden objaw. Jak jakas nawiedzona :))

reklama
Anulka ja również trzymam kciuki: albo za koniec skurczybyków jeśli to tylko przepowiadające, albo za szybkie rozwinięcie akcji :-). Najgorzej jak boli niepotrzebnie, mnie już wkurzają skurcze przepowiadające. Na szczęście dzisiaj miałam względny spokój.

Anulka to może zamul sie jakimiś serialami? Wiem że mało ambitne ale przynajmniej nie będziesz sie męczyć. dla mnie najgorsza opcja jak tak bardzo chce usnąć a nie mogę. A ja tak bym chciała a tu idealnie wręcz sie czuje... Tan nic nie czuje teraz nawet brUch mnie nie boli:( no i po co to łóżeczko składaliśmy ;) wcześniej straszyli mnie codziennie a jak stanęło to spokój :)

Oj widzę że zaczyna się dziać. No już najwyższa pora, w końcu już 16 a tu jeszcze wszystkie w dwupaku. A ja się ostatnio super czuję, nic mnie nie boli, nic nie kluje,tylko najchętniej bym się wylegiwala na kanapie i nic nie robiła :)

Anemonne u nas tez lewatywy nie robią. Ja się przy pierwszym porodzie stresowałam a teraz to mi w sumie wisi. A z lewatywa w domu to trzeba uważać bo może przyśpieszyć poród. Ja np nie chciałabym dostać regularnych skurczy na kiblu :p

reklama
Do góry