• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Kurcze współczuję Wam tych wszystkich diet i ograniczeń w jedzeniu. :eek: nie wiem czy byłabym tak twarda i wytrzymała... :banghead:

Ja pewnie za chwile zniknę z forum bo mi powieki same opadają. :D ciekawe czy rano będzie nas czekać nowa niespodzianka tak jak dziś ;):D
Teraz to już codzień może taj być ;-)

reklama
Muminek mi też ostatnio wychodza bakterie i szczawiany ale lekarz i położna mówią że na tym etapie ciąży to normalne bo nerki bardzo obciążone..więc może niepotrzebnie się tak stresujesz..

Muminek mi też ostatnio wychodza bakterie i szczawiany ale lekarz i położna mówią że na tym etapie ciąży to normalne bo nerki bardzo obciążone..więc może niepotrzebnie się tak stresujesz..

mi gin powiedziała że to może być z upławów bo z ostatnich badań też mi wyszło że bakterie i robiłam badania na posiew i wyszły ok. z resztą teraz maluchy chyba najbardziej uciskają więc pewnie też dlatego.

Hej,
nie szykuje Wam niespodzianki. hehe. Cieszę się domem. Ciśnienie spoko nawet 148/88. Nie wiem ile musi skoczyć żebym jechała na IP skoro przy 150 do domu mnie puszczają, Może ze 180?

W poniedziałek mam wizytę, zobaczymy. A jak nie to w piątek mam się zgłosić na CC.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry