• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziendoberek!
Wow! Wczoraj Was nie dałam rady doczytać bo strasznie się rozpisałyście sięstrasznie a wieczorem bb mi się krzaczyło:wściekła/y: a tu dwa kolejne cuda:szok:
Milia, Joanna, moje wielkie gratulacje!
Super, ze tak cudnie się Wam udało!
Dużo zdrowia dla Was i Waszych Pociech!!!

Wiecie co smiac mi sie chce bo my tu tak gadu gadu o skurczach,oczyszczaniu sie,czopach i innych cudach i nic sie nie dzieje a laseczki nic nie narzekaja i z zaskoczenia dzieci sie rodza :D

Milia jak sie czujecie??

Asia to jednak w miarę sprawnie poszło !;) gratulacje !:*

Natasza musi być fair :p więc muszą być dwa pudła :D
To są dwie różne klasy :D dla mamy po cc pudło za wytrwałość po zabiegu a dla mamy po sn za wytrwałość podczas porodu :D dwie różne dyscypliny :D

To ja z Ksawerym tak w ogóle nie spodziewanie. Pisalam na forum ze IDE pod prysznic,ogolic się,umyć i ułożyć włosy bo muszę w razie co wyglądać na porodowce :D pisalamtak dla jaj. Poszlak,wypindrzylam się jak na impreze,potem sex wieczorny i spać... No ale juz nie zasnelam bo pojechalam rodzic :D normalnie byłam miss porodowki haha

Dzień dobry kobitki,

No co się dzieje??? Kolejna wyrwała się przed szereg!!! ;-)

Joanna GRATULACJE. :-)

A u mnie dalej nic. Dziś skończony 38 tydz. Zaczynamy 39 i nic. ech... :no::crazy::confused2:

reklama
Joanna gratulacje!!!

Aylin to jakbys w lublinie urodzila to Cie odwiedze ;) Fajnie ze masz tu znajomych to moze kuedys uda nam sie wypic kawke jak dzieciaki beda szalec;).

A sytuacja lubi sie powtarzac z poprzedniej ciazy mam kolezanke z Rzeszowa i ma rodzine w lbl.takze tez tu bywa;).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry