Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kobitki, padam na pysk wstaje już kolejny dzień o 4.30 i w pracy mam zapierdziel na max byle do piątku.
Współczuje mdłości oby wam szybko przeszły.
Myla spóźnione ale szczere wszystkiego naji Ty wcale nie stara bez przesady. ja jak urodzę maluszka to będę miała już 32
a dopiero co 18 organizowałam
![]()
wiecie ze ksiezna Kate tez jest kwietniowka
ciekawa jestem ktora urodzi razem z 4 nastepca tronu Wielkiej Brytanii![]()
kolejne USG zaliczone, z dzidzja wszystko ok, czas sie zapisac na badania prenatalne i zacząc schodzic z leków!!!!!
To mąż musi być zadowolonymi na mdlosci popoludniowe pomaga dziubanie swiezego slonecznika ciagle cos w buzi musze miec aby nie mulilono i glod najgorszy wrog nie tylko cukrzycy
Przepraszam powstrzymać się nie mogłam 
Ja też krótko po 18 jestem!!!:-) Jeny jak fajnie ze jest ktoś starszy niż jaHej kobitki, padam na pysk wstaje już kolejny dzień o 4.30 i w pracy mam zapierdziel na max byle do piątku.
Współczuje mdłości oby wam szybko przeszły.
Myla spóźnione ale szczere wszystkiego naji Ty wcale nie stara bez przesady. ja jak urodzę maluszka to będę miała już 32
a dopiero co 18 organizowałam
![]()
;-)Patrząc na moje ostatnie szczescie do wyborów to jawiecie ze ksiezna Kate tez jest kwietniowka
ciekawa jestem ktora urodzi razem z 4 nastepca tronu Wielkiej Brytanii![]()

Wnet się rano pozygałam Hurrra