Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mi się dzisiejsza data juz nie podoba
Zmarł rano mój dziadek(
Również moje kondolencje :-[ :-[ :-[ :-[Aylin,
przykro mi![]()
Mój dziadek też nie doczekał i zmarł ponad miesiąc temu. A liczyłam, że wytrwa do narodzin prawnuka, bo i tak długo wytrzymał.
Aylin bardzo mi przykro - znowu powiem umarl krol niech zyje krolnaprawde czesto sie tak zdaza ze jak dziecko ma sie urodzic to odchodzi ktos inny z rodziny jakby mu miejsca ustepowal
![]()
![]()
Wcale się Ci nie dziwie, jak teraz byłam chora to też marzyłam o powrocie do szpitala. Tam byłam samotna i nie u siebie, ale nic nie musiałam.... a w domu? Nie ma opcji, żeby nic nie musieć, a jeszcze przy dziecku chorym :-[Ja tu moge cały dzien leżeć..to chore ale trzymam kciuki zeby mnie zostawili na noc..albo zapomnieli o mnie do wieczora!![]()
A mi się dzisiejsza data juz nie podoba
Zmarł rano mój dziadek(
Doli albo pol
Ja:Arek nie wychodz jeszcze!!!
A: ale to nie ja wychodze
Zobaczymy na ile położna ma racje. Mówi ze w wypadkach takich jak mój ze pessar był naprawdę konieczny a nie na w razie co to się rodzi szybko po zdjeciu
Aylin przykro mi...
Nagle zmarl czy chorowal?
Ja ogarniam chate jak glupia. Calutka gore wysprzatalam,lazienki,szafy,kurze...
Teraz mi odkurza gore a ja dol ogarne w miedzy czasie. A na koniec podlogi pomyje i prania 3 do zrobienia.
Pozniej ide z dzieckiem do cyrku bo juz mnie meczy tydzien. Niestety nie cierpie pokazow ze zwierzetami ale pieciolatkowi trudno cos takiego wytlumaczyc :/
No i moge rodzic![]()