• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia widze Ciebie na sprzatanie bierze jak mnie ;-)Moj sie smieje ze mam syndrom brudnego gniazda :-Dhaha

Anulka no to trzymamy kciuki i dawaj znac jakby cos sie dzialo ;-)

Anulka u ciebie to i wskazanie jest zeby juz sie ta ciaza skonczyla wiec trzymam kciuki zeby szybko poszlo :)
ale ty chyba cc powinnas miec czy sn bedziesz probowac ?
kurcze i znowu emocje :) jak tu zasnac :DD

ja juz tez 39tc zaczelam i powinnam sie jakos przygotowac psychocznie do tego porodu ale jak tylko pomysle o tym co mnie czeka z kolejnym kolosikiem to mam normalnie ciary na plecach :( :( :baffled:
choc ciagle sobie wmawiam ze malutka nie moze byc taka wielka bo wszystkie wymiary ma mniejsze niz syn na usg tylko obwod brzucha jakos taki wielki ostatnio wyszedl i licze na blad pomiaru :( choc u mam z cukrzyca ciezarnych te brzuszki moga byc takie wielkie ale ja mam naprawde dobre wyniki glukozy jak sobie mierze :/ wiec nie wiem o co cho :(

Ostatnia edycja:
Anulka trzymam kciuki:)

moja glizdka tak się teraz wierci ze chyba zaraz przez pępek wyjdzie; ) i rapetke wypycha z boku, ale jak chce sfilmowac jak się rusza żeby pokazać mężowi to się gadzina uspokaja:what:

Spokojnie idźcie spać. Chyba w nocy nic się nie będzie działo. Przyjechałam na ktg bo miałam twardy brzuch i jakoś tak dziwnie się czułam. A tu najpierw skurcz do 35 później 46 a kolejny już 75. I już mnie lekarz nie puścił tylko zbadał ale Rozwarcia nie ma główka wysoko. Zobaczymy jutro. A byłam dzisiaj na grillu u siostry i mówię że teraz to już mogę rodzic. I co? Wykrakalam sobie. Czekałam długo na ten moment a teraz boje się jak cholera.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry