reklama

Kwietniowki 2015

Anulka trzymaj sie!

Moj maz juz nie zaśnie, panikę zasiał bo sie spytałam z kim mloda by mogła zostać dzis jakby sie zaczęło. Bo tesciowa nad jeziorkiem a moja mama jutro przyjeżdża. A ja mam skurcze jakies ale nie zamierzam dzis rodzic. Z takim kaszlem, katarem i bólami nie dam rady. A maz tez zdechły!

No nic leżę grzecznie...

Jeszcze na 2 mnie pogoniło he hehehe he..he :szok:

reklama
Muminek, ja na poczatku ja chcialam nagrac jak sie Mala rusza w brzuchu to tez jak tylko lapalam za tel to spokoj byl, ale ostatnio to ma czasem takie napady ze nie ciezko ja bylo nagrac, juz dwa filmiki mam jak szaleje w brzuchu :biggrin2:

Natasza pomysl za to ze jak glowka juz pojdzie to reszta juz z gorki wtedy :biggrin2:

Marela swietny ten tort :-) napracowalas sie :tak:

Anulka kciuki ;-) zeby ci cisnienie nie skakalo i porod w razie co szybko minal :-)

Myla sama. Tzn dekoracja zajal sie M bo ma ciut lepsza cierpliwosc no i ja juz z sil opadlam zeby jeszcze mase walkowac.
Musialam to choc byle jak opanowac bo nie znosimy kupnych tortow. Nawet od dziewczyn co robia. A sklepowe to juz calkowicie nam nie smakuja. Wiec robie co roku dla syna no i nieraz dla M na urodziny. Ogolnie jeden rocznie;).

Lei moj tez uwielbia koty. A dokladnie o jaki wykroj Ci chodzi? Moge wszystko opisac co i jak ale nie wiem czy jak biszkopty uformowac czy
dekoracja?

Wspolczuje Wam mdlosci. Ja mam jak za duzo zjem. Dzis przed obiadem banana i na widok zupy malo nie haftowalam. Ale to moja wina ;). Za to niewiem co jest ale gazy w przelyku zbieraja mi sie okropnie. Potrafi mi sie odbijac jak staremu pijakowi po kilku lykach wody nawet. I to nie raz a rycze jak swinia po przejedzeniu dosc dlugo.

I co? Ani pol skurczu!!!!! :/

Marela super torcicho! Nam piecze moja przyjaciolka. Tez slicznosci wyczarowuje :)

Ale mnie biodro lupie :(

Kuklaki tez sprzatalas??
Jutro jeszcze drobne rzeczy i czekamy na bobo :D

Ide spac. Spokojnej ;)

Marela to ja chce :) biszkopty jak uformować. Bo gora to masa cukrowa. Z tym juz sobie radze (aczkolwiek kaze mężowi wyjść z domu aby nie sluchal jak klnę przy jej robieniu)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry