reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja nie mialam wyjscia- mama ja chce w tym roku takiego kotka!!! I wez czlowieku odmow;). Lekko odbiegajacy od oryginalu :) Oj wydaje mi sie ze ksiezniczke trudniej, boskie sa te torty jak ogladam foto.

U mnie mini snieg pada:/
Nie ma szans napadac ale bylo tak pieknie a tu znowu pochmurno i dolujaco:/.

Załączniki

• 1427003877726.jpg
    1427003877726.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 54
Obudziłam się, a tu znowu nic:-P. Jednak dziewczyny wzięły sobie do serca i w weekend nie ma porodów.
Ja jakieś schizy od wczoraj miałam, że mała się malutko rusza. Na wieczór, praktycznie wogóle nie było tańców, a ostatnie wieczory wyłam jak mi przez szef o operacji chciała wyskoczyć. Dziś od kąd się obudziłam czekałam z wytęsknieniem na jej ruchy, i na początku cisza, ale teraz zaczęła skrobać. I ufff, uszło mi powietrze :-P

Bry :)

Marela wszystkiego najlepszego dla Alanka :)
Ale ten czas leci!!

U mnie nadal cisza. Wlasnie nie wiem co to bylo bo bez krwi. Ale sporo tego bylo...

Anulka Ty jeszcze w dwupaku? ;)
Ja jutro tylko na pare godzin ide. Zamknac ostatnie sprawy.

Sluchajcie mam pytanie. Chce wziac ciepla kapiel (strasznie lamia mnie kosci) czy w razie odejscia wod zauwaze to? Boje sie bo mam tego gbsa i musze od razu po odejsciu wod w szpitalu sie pojawic bo antybiotyk musza podac. A jak wody odejda np w wannie i sie nie zorientuje to nie chce narazac malej...
Do tego bylam juz na kibelku. Moze to dzisiaj? ;)

Tabasia no istnieje prawdopodobieństwo że nie zauważysz o ile odejdą nagle wszystkie, ale może to się czuje? bo jeśli zaczną się saczyc, to po wyjściu z wanny, jak się polozysz i dziecko nie będzie uciskalo na szyjkę to powinny się sączyc dalej. z tego co wiem to u niewielkiego% kobiet wody odchodzą nagle. może po prostu weź prysznic i pomasuj bolące gnaty silnym strumieniem prysznica?

No wlasnie Muminku nie wiem co robic...
Jak przez cala ciaze mialam jazdy z cholerna rwa kulszowa i cieszylam sie ze biodra ominelo to teraz rwa prawie ustapila a biodra boooola :/ juz wolalam ta rwe.

Hej

Anulka mam nadzieje ze to koniec twojej niepewności i wreszcie przytulisz dzidziusia :)

Marela cudny tort! Ja też robię sama, ale bez masy cukrowej, bo nie lubimy :) w tym roku muszę wymyślić smak masy znowu... Ostatni milky way z białą czeko, kremowka i brzoskwiniami.... Mmmmmmm

Tabasia to czop czy nie, bo wiesz ja ekspertem jestem :D dziś wg mnie rano odpadł mi hehehe

Myla i bez ciąży by mnie zrzygało po takiej mieszance lol hehehe

Opanujcie się z rodzeniem do kwietnia, po co tak się spieszyć :p

ja mam rwe w prawej nodze a w prawej boli biodro, nie wiem od czego to zależy, pewnie dzidziul się jakoś inaczej ustawia. teraz chodzę jakbym miała przetracona nogę - wcześniej trzymała mnie ta durna rwa przez prawie rok:(
Tabasia jedyne pocieszenie jest takie, że już niedługo nic nam nie będzie rozpychac kości miednicy i wtedy wszystko powinno wrócić do normy - ja się teraz ratuje prysznicami- przez całą ciążę ani razu nie brałam kąpieli, bo lubię bardzo gorące a nie wolno.

Moze tesciowa mi cos kupi choc ma apteki pozamykane na tej wiosce co jest....:no: Tantum Verde jakies prenaleny, niech wszystko kupuje jak leci bo ja w wariatkowie wyladuje...u mnie jest tylko woda morska i tabletki z sola emska...do tego znowu mi sie skurcze robią od kaszlu :-(

Zaraz cos zjem i chyba znowu paracetamol zarzucę. Taki piekny dzien a my wszyscy tacy chorzy. Jeszcze mnie załamuje, ze młodej sie nie polepsza...no na ucho antybiotyk zadziałał i oczy nie ropieją. A gile po pachy i oskrzela zawalone!!! Juz tyle dni!! Kur wa mac!! :wściekła/y:

reklama
Doli ale mi smaka tym tortem narobilas!!!!!! Aaaaaaaaa!!! Uwielbiam takie.
Jak wygooglowalam to troche jak czop ale taki zolto-bialy... nie wiem w koncu czy to nie cos innego buahahaha

Muminek ja z rwa zmagam sie od 10tc jakos. W pierwszej od 6tc. Teraz mialam fizjo (bez rewelacji) bo upadlam kiedys jak szlam do toalety. Wiem ze jak urodze to minie. Wiec tez juz troche chcialabym miec to za soba. Co do kapieli to wole prysznic. Ale tak sobie mysle ze wygrzalabym troche stawy moze by mi przeszlo.
W ogole czuje sie jak slonica. Troche opuchnieta jestem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry