• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Jejuuu jak mnie gardło boli!! To jest chore!! Zeby człowiek przez bol gardła spać nie mógł!! Wczoraj paracetamol wzięłam w nocy a i tak nie mogłam zasnac, dzisiaj przed snem no i juz mam pospane nosz ja pierdziele!! Kiedy to przejdzie??!! Jeszcze mnie nos boli i głowa...

Lei wspolczuje!! Ja to przerabialam na poczatku ciazy :(

A ja przed chwila bylam w toaleci e i nie wiem czy czop mi nie odszedl :O ale zadnych skurczy,nic :/

Lei zdrówka.
Tabasia to może Ty już jutro do pracy nie idź?

Ja jeszcze w pakiecie. Budziłam się regularnie co dwie godziny. Ale nie wiem z jakiego powodu. Skurcze mam nadal. Zobaczymy.

Lei a Tantum Verde probowalas? łagodzi chore gardziolo.

ja byłam dziś milion razy w wc w nocy:/ juz nie wiem czy to zapalenie pęcherza czy młoda uwielbiajaca przytulać się do mojego pęcherza:/

Marela tort boski! ja piekę torty dla wszystkich dzieci ze strony mojego męża, bo tam nikt specjalnie się do tego nie pali. u mnie natomiast wszystkie kobitki (+mój 20 letni brat) pieką namiętnie :) dobra masa cukrowa i można dekorowac:)

Tabasia nie wiem jak on wyglada ale ja wczoraj rano mialam wrazenie ze kawalek odpadl. Ale krwi nie bylo.

Lei dokladnie tantum verde jest chyba najlepsze przy gardle i napewno go mozna. Tylko czy tam kupisz?

Dziewczyny co do biszkoptow to twn tort jest z 3 . Na brzuch poszedl jeden zwykly z tortownicy + jeden z miski metalowej dosc szerokiej- akyrat srednica sie dopasowaly wiec nie musialam obcinac doly. A Glowa to tylko jeden biszkopt tez pieczony w misce metalowej ale waskiej i wysokiej. No i potem w czesci brzusznej wyciete troche - jakby zacmienie brzucha przez łeb.
Miske przez przypadek kupilam w intermarche w srode. W tamtym roku robilismy angry birds - to byl z 3 biszkoptow zwyklych z tortownicy tylko nozem scinane boki zeby byly polkola. Ale najlepiej zaopatrzyc sie w kilka roznych metalowych misek.

Ostatnia edycja:
reklama
Marela ja Tez korzystam z misek, mam boska książkę o takich tortach, ostatnio bratanicy męża robiłam tort w kształcie księżniczki z lalka barbie. ale się dziecko cieszyło:) ale takiego cudu jak Ty to jeszcze nie próbowałam:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry