Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jejuuu jak mnie gardło boli!! To jest chore!! Zeby człowiek przez bol gardła spać nie mógł!! Wczoraj paracetamol wzięłam w nocy a i tak nie mogłam zasnac, dzisiaj przed snem no i juz mam pospane nosz ja pierdziele!! Kiedy to przejdzie??!! Jeszcze mnie nos boli i głowa...
Lei a Tantum Verde probowalas? łagodzi chore gardziolo.
ja byłam dziś milion razy w wc w nocy:/ juz nie wiem czy to zapalenie pęcherza czy młoda uwielbiajaca przytulać się do mojego pęcherza:/
Marela tort boski! ja piekę torty dla wszystkich dzieci ze strony mojego męża, bo tam nikt specjalnie się do tego nie pali. u mnie natomiast wszystkie kobitki (+mój 20 letni brat) pieką namiętnie dobra masa cukrowa i można dekorowac
Tabasia nie wiem jak on wyglada ale ja wczoraj rano mialam wrazenie ze kawalek odpadl. Ale krwi nie bylo.
Lei dokladnie tantum verde jest chyba najlepsze przy gardle i napewno go mozna. Tylko czy tam kupisz?
Dziewczyny co do biszkoptow to twn tort jest z 3 . Na brzuch poszedl jeden zwykly z tortownicy + jeden z miski metalowej dosc szerokiej- akyrat srednica sie dopasowaly wiec nie musialam obcinac doly. A Glowa to tylko jeden biszkopt tez pieczony w misce metalowej ale waskiej i wysokiej. No i potem w czesci brzusznej wyciete troche - jakby zacmienie brzucha przez łeb.
Miske przez przypadek kupilam w intermarche w srode. W tamtym roku robilismy angry birds - to byl z 3 biszkoptow zwyklych z tortownicy tylko nozem scinane boki zeby byly polkola. Ale najlepiej zaopatrzyc sie w kilka roznych metalowych misek.
Marela ja Tez korzystam z misek, mam boska książkę o takich tortach, ostatnio bratanicy męża robiłam tort w kształcie księżniczki z lalka barbie. ale się dziecko cieszyło ale takiego cudu jak Ty to jeszcze nie próbowałam