reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia no to nam wyleciało to samo hahaha a może to śluz tylko? Hmmmmm czop chyba taki jak haribo...

Lei plukasz gardło?? Dwie czubate łyżki soli na niecałą szklankę letniej wody, tyle soli żeby się już nie dało rozpuścić, będzie obrzydliwe ale działa, wyplukaj ile dasz radę

reklama
Tabasia, wydaje mi się, że w wannie powinnaś poczuć wody jeśli by odeszły. Nawet jak nie, to nie będziesz w niej siedziała trzech godzin tylko krócej wiec jak wstaniesz, to zobaczysz że się sacza. Tak mi mówili na szkole rodzenia przynajmniej. Ja z tego korzystam i zalegam w wannie, oszalalabym bez tego...:-)

Tabasia biedaku, pod koniec to my wszystkie chyba jak sloniki jesteśmy-no oprócz chudej Doli;) ja przez ostatnie 3 dni dowalilam 2.5kg :eek::banghead::banghead::banghead: masakra jakas:(

a co to masy do tortu to ja robie ostatnio tylko z mascarpone - np biszkopt pomarańczowy, kokosowa przekladka i krem z serka z domowym musem z mango albo innego owoca:)

Szaj... Torebkowego żarcia dziecku nie dam.... A szpinak lubi ale zależy jak wiatr zawieje :/ w p-kolu je wszystko a w domu potrafi ryczeć o kromkę z masłem że nie chce masła a za chwilę chce....

Grrrrr

reklama
Kaz mu naleśniki smażyć :-D

Jejuu moi śpią jeszcze jak dobrze zjeść spokojnie!

Bede płukać dzisiaj ale płukałam dwa dni i nic...

Juz dawno nie byłam taka zrezygnowana...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry