reklama

Kwietniowki 2015

Anulka powodzenia. Kciuki mocno zaciśnięte ;):thumbup: jak jest rozdarcie to i skurcze przyjdą;)

Mnie tylko gnaty w pipce mega bolą, ale to pewnie dlatego, że młody strasznie się rozpycha... chodzić nie mogę, a jak wstaję z łóżka to mi tam jakaś kość przeskakuje aż słychać jak zgrzytnie:banghead::eek:

Doli mój młody przedszkolak ma dokładnie tak samo jak Twój;) jednego dnia zje wszystko co mu się poda, a innego nawet ulubionego żółtego sera nie ruszy... w przedszkolu ogólnie mało je, bo mama lepsze jedzonko robi i on je woli;):D

Ale pyszności Marela;) wszystkiego najlepszego dla synka;)

reklama
Lei bidulko, współczuję! Wiem co znaczy taki straszny ból gardła... ja na początku tej ciąży brałam pod rząd 3 antybiotyki, w końcu przeszło samo. U mnie problem był taki, że to gardło takie wypalone od refleksu było i antybiotyki nic nie dały. Pomógł gaviscon, który jest w naszym domu do dziś i jak tylko coś zaczyna mnie drapac to biorę łyżkę dwa-trzy razy dziennie i gardło przechodzi jak ręką odjął...;)

Lei życzę zdrówka i oby Ci to cholerstwo jak najszybciej przeszło. No i zdrówka również dla Twoich choruszków w domu.
Mój młody kaszle juz drugi tydzień jak gruźlik, ale oskrzela, płuca i gardło ma czyste. U niego to chyba alergiczne....

Lei a często? Bo to często trzeba... Na przemian z wodą utlenioną, i szałwia

Magda z tymi dziećmi same problemy hehehe, mój sera nawet nie tknie... To gorszy przypadek...

Dobry :)

Anulka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mocno zaciśnięte :)

Lei zdrówka dla was wszystkich :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Marlea śliczny torcik :)

Miłego dnia :)

nie wiem czy
wiecie ale jak wpiszecie w Google czop i dacie na galerię to można zobaczyć zdjęcia;) nie wiem jak komuś mogło przyjść do głowy żeby wrzucać takie swoje fotki, ale jednak;)
Doli poogladaj, to nie będziesz się za każdym razem zastanawiac:P

Tabasia pelna gotowosc widze na podzielenie sie wiesciami nawet w nocy :D

Anulka oby szybko poszlo bo skoro rozwarcie juz takie ladne to lada chwila
choc pewnie oxy cie potraktuja jak szybko sie nie zacznie :(

Lei biedna jestes :/ mam nadziejje ze malz sie chociaz lepiej czuje i mozesz spokojnie odpoczywac
ja polecam ciepla herbate z miodem i cytryna ale tak jedna cytryna na kubek herbaty - to najlepsze dla mnie na gardlo :)

moje niby wszystko zerne ( a corka w szczegolnosci - bo ostatnio je TYLEEE ze normalnie w szoku jestem bo wiecej od mojego meza potrafi zjesc na raz ) ale za to syn marudzi jak cos widzi na talerzu ze tego nieeee chce bo Ble a potem i tak zjada a mnie to wkurza na maksa :/

u mnie normalnie czyli ............ nic sie nie dzieje cisza i spokoj :) mala mi bokiem wczoraj chciala wylezc tak sie dziwnie ulozyla :/

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena mi tez te kości przeskakują fuuu jak ja tego nie lubie!!

Dopijam wlasnie litr herbaty...

Doli a czesto to ile to jest? Wody utlenionej nie mam i szałwii tez ja w ogole nic nie mam bo my nie chorujemy..nam smecte, magnez, żelazo hehe i paracetamol Ale wodę utleniona musze kupic ...

Jejku te moje śpiochy! Juz 10 a mloda nawet nic nie jadła bo o 7 jej antybiotyk dawałam...

Zobaczymy jak wstanie...narazie delektuje sie cisza...

Wczoraj kazdy mi powtarzał zeby duzo odpoczywać i zero stresu..tylko jak to zrobic przy chorym dziecku :confused::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry