• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Boże, oglądam porody na Polsat Cafe, laska wisi na gazie rozweselajacym, ledwo żyje, rozkraczylam na piłce, a do pokoju wlqzi chyba 5 osób z rodziny, jojdaja nad głową i obserwują ja na skurczach. Chyba bym zabiła na miejscu...Chociaż może takie mają relacje w rodzinie, nie wnikam...

Nie panikujcie :P Weekend miał być wolny od rozpakowywania :) A potem do wtorku z 3 polecą :D

Dziewczyny,
mam dylemat. Upatrzyłam sobie dwa wózki. Pierwszy roan marita a drugi bebetto holland (ta nowa wersja z 2014/2015). Pierwszy ma ten plus, że nie posiada skrętnych kół (dla mnie to zaleta) i - mimo wszystko, wózek wydaje mi się być stabilniejszy. Ale bebetto ma lepszy koszyk na zakupy i jest lżejszy. Powinnam któryś do jutra wybrać, żeby zdążyli sprowadzić. Całą noc śniły mi się te wózki i nadal nie wiem.. :/

I jeszcze mam pytanko odnośnie nawilżaczy powietrza. Niestety mam bardzo suche powietrze w mieszkaniu, szczególnie w sypialni. Ja i mój Mężczyzna się męczymy, szczególnie przy mrozach, a co taki dzidziuś będzie przechodził. Może któraś z Was takim dysponuje i może polecić przy małym dziecku?

Boże, oglądam porody na Polsat Cafe, laska wisi na gazie rozweselajacym, ledwo żyje, rozkraczylam na piłce, a do pokoju wlqzi chyba 5 osób z rodziny, jojdaja nad głową i obserwują ja na skurczach. Chyba bym zabiła na miejscu...Chociaż może takie mają relacje w rodzinie, nie wnikam...

hahah ja też to oglądam, chyba bym zabiła!:)

Asia ja mam bardzo sucho i mamy nawilżacz. Tej zimy wilgotność spadla nam do 25% i kupiłam. Czy polece - nie mam porównania. Ale z mojego jestem zadowolona.

Doli a kyo ci powiedział ze ten poród tak samo się rozpocznie?
Mi w 1 przypadku zaczęło się plemieniem,potem lekkie bóle jak na okres i one zaczynały być coraz mocniejsze. Przy Ksawerym zaczął mnie bolec krzyż,myslalam ze się przedzwigalam i tak coraz mocniej potem zaczęło przechodzić na brzuch ... Itd qiwc zupełnie inne historie :)

Pat mnie juz nic nie dziwi. Dziecko w udach,odnawialnych czop, dorastająca szyjka...

Myla u mnie jedno zaczelo sie od kroplowki a drugie od masowania sutkow ;)

a teraz sie zastanawiam czy po takiej przerwie to organizm bedzie bardziej reagowal jak pierworodka czy wielorodka ;):cool:

reklama
Anulka trzymam kciuki !:)

Tabasia jak wypadło Ci to co Doli to raczej nie czop....:D ale sadze że u Ciebie to bardziej prawdopodobne :p

Magda jak Twoje samopoczucie przed jutrem?;>

Pat ja juz od wczoraj umieram ze strachu;) dzisiaj w nocy mało co spałam, a nad ranem zasnęłam i spałam jak reks. Już widzę co będzie dzisiaj w nocy. :banghead: jutro rano to mój K mnie chyba siła do auta zaniesie:D:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry