reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Boże, oglądam porody na Polsat Cafe, laska wisi na gazie rozweselajacym, ledwo żyje, rozkraczylam na piłce, a do pokoju wlqzi chyba 5 osób z rodziny, jojdaja nad głową i obserwują ja na skurczach. Chyba bym zabiła na miejscu...Chociaż może takie mają relacje w rodzinie, nie wnikam...

Nie panikujcie :P Weekend miał być wolny od rozpakowywania :) A potem do wtorku z 3 polecą :D

Dziewczyny,
mam dylemat. Upatrzyłam sobie dwa wózki. Pierwszy roan marita a drugi bebetto holland (ta nowa wersja z 2014/2015). Pierwszy ma ten plus, że nie posiada skrętnych kół (dla mnie to zaleta) i - mimo wszystko, wózek wydaje mi się być stabilniejszy. Ale bebetto ma lepszy koszyk na zakupy i jest lżejszy. Powinnam któryś do jutra wybrać, żeby zdążyli sprowadzić. Całą noc śniły mi się te wózki i nadal nie wiem.. :/

I jeszcze mam pytanko odnośnie nawilżaczy powietrza. Niestety mam bardzo suche powietrze w mieszkaniu, szczególnie w sypialni. Ja i mój Mężczyzna się męczymy, szczególnie przy mrozach, a co taki dzidziuś będzie przechodził. Może któraś z Was takim dysponuje i może polecić przy małym dziecku?

Boże, oglądam porody na Polsat Cafe, laska wisi na gazie rozweselajacym, ledwo żyje, rozkraczylam na piłce, a do pokoju wlqzi chyba 5 osób z rodziny, jojdaja nad głową i obserwują ja na skurczach. Chyba bym zabiła na miejscu...Chociaż może takie mają relacje w rodzinie, nie wnikam...

hahah ja też to oglądam, chyba bym zabiła!:)

Asia ja mam bardzo sucho i mamy nawilżacz. Tej zimy wilgotność spadla nam do 25% i kupiłam. Czy polece - nie mam porównania. Ale z mojego jestem zadowolona.

Doli a kyo ci powiedział ze ten poród tak samo się rozpocznie?
Mi w 1 przypadku zaczęło się plemieniem,potem lekkie bóle jak na okres i one zaczynały być coraz mocniejsze. Przy Ksawerym zaczął mnie bolec krzyż,myslalam ze się przedzwigalam i tak coraz mocniej potem zaczęło przechodzić na brzuch ... Itd qiwc zupełnie inne historie :)

Pat mnie juz nic nie dziwi. Dziecko w udach,odnawialnych czop, dorastająca szyjka...

Myla u mnie jedno zaczelo sie od kroplowki a drugie od masowania sutkow ;)

a teraz sie zastanawiam czy po takiej przerwie to organizm bedzie bardziej reagowal jak pierworodka czy wielorodka ;):cool:

reklama
Anulka trzymam kciuki !:)

Tabasia jak wypadło Ci to co Doli to raczej nie czop....:D ale sadze że u Ciebie to bardziej prawdopodobne :p

Magda jak Twoje samopoczucie przed jutrem?;>

Pat ja juz od wczoraj umieram ze strachu;) dzisiaj w nocy mało co spałam, a nad ranem zasnęłam i spałam jak reks. Już widzę co będzie dzisiaj w nocy. :banghead: jutro rano to mój K mnie chyba siła do auta zaniesie:D:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry