reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Asia z roana zrezygowalm wlasnie ze wzgledu na brak skrętnych kol. U mnie jak u Doli skrętne być musza.

Aylin co zrobilas jak odeszły ci w sklepie bo ja się właśnie o to boje

Szaj ja juz tych porodow nie oglądaj bo mnie to boli

Babysust no chyba jak wielorodka. Ja mam taka nadzieje ;)

Ostatnia edycja:
Witam :-)

gratulacje Anemonne , Milia i Joanna :-)

anulka - &&&&&&

z tego co poczytała to jakieś kolejki do porodów sie tworza :-) ja w szranki nie staje, czekam cierpliwie co najmniej do świąt :-) zresztą i tak nic nie zapowiada ,żeby coś zaczynało sie wcześniej, no może znacznie obniżony brzuch :tak: moja szyjka i rozwarcie jak zaczarowanie sie zatrzymały :tak: pewnie bedzie jak w przypadku starszaka czyli wywoływanie po terminie :tak: im bliżej tp to coraz większego mam pietra , niby drugi poród a tak naprawde nie wiem czego się spodziewać bo znam tylko ból po podaniu oksy :-( zazdrosze wam męzów chętnych do pomocy w wywoływaniu , mój podobnie jak poprzednio pomimo postu zaparł się i twierdzi ,że syna w głowe nie bedzie pukał :-) więc pomocy nie bedzie :no:

trzymam &&&&&& za planowane cc i nieplanowane sn w najbliższych dniach :-)

Pat chyba musimy zrobic zdjecia z Doli i porownac :))

Myla,Aylin kurcze mam nadzieje ze tych wod nie przegapie w wannie... Ty Aylin mialas strasznego pecha. Jutro ide do pracy,oby nie tam!!!
Myla boje sie ze saczenia nie rozpoznam tez. Bo od wczoraj mi moookro...

A propos dr google to lepiej wpisac po angielsku (mucus plug) wiecej zdjec :D

Babydust jakos w nocy spac nie moglam... tak sie ludzilam ze cos sie rozkreci a tu nici i jeszcze okaze sie ze przenosze hihihi
A ja juz bym chciala mala zobaczyc i pozbyc sie tych wszystkich dolegliwosci!!

Lei bidulo :( nic wiecej nie doradze dziewczyny napisaly wszystko.

Doli co Ty znow z tymi twardnieniami? :/

Ze znieczuleniem w uk i irl to racja. Podaja bez problemu. O ile oczywiscie nie jest za pozno :D

Asia u mnie tak jak u dziewczyn TYLKO skretne kolka :)

Magda wspolczuje nerwow. Ja nawet dzien przed planowana cc dobrze spalam ;) wypij melise.

Natasza jak igraszki? :P

Ale mam dzisiaj wene na sprzatanie, najchetnie to bym okna umyla ale przesadzac w niedziele nie bede...

Jak mi od nocy mleko cieknie, normalnie nie wyrabiam, za chwile bede juz miala zuzyte pierwsze opakowanie wkladek laktacyjnych a gdzie do porodu!

reklama
Pat chyba musimy zrobic zdjecia z Doli i porownac :))

Myla,Aylin kurcze mam nadzieje ze tych wod nie przegapie w wannie... Ty Aylin mialas strasznego pecha. Jutro ide do pracy,oby nie tam!!!
Myla boje sie ze saczenia nie rozpoznam tez. Bo od wczoraj mi moookro...

A propos dr google to lepiej wpisac po angielsku (mucus plug) wiecej zdjec :D

Babydust jakos w nocy spac nie moglam... tak sie ludzilam ze cos sie rozkreci a tu nici i jeszcze okaze sie ze przenosze hihihi
A ja juz bym chciala mala zobaczyc i pozbyc sie tych wszystkich dolegliwosci!!

Lei bidulo :( nic wiecej nie doradze dziewczyny napisaly wszystko.

Doli co Ty znow z tymi twardnieniami? :/

Ze znieczuleniem w uk i irl to racja. Podaja bez problemu. O ile oczywiscie nie jest za pozno :D

Asia u mnie tak jak u dziewczyn TYLKO skretne kolka :)

Magda wspolczuje nerwow. Ja nawet dzien przed planowana cc dobrze spalam ;) wypij melise.

Natasza jak igraszki? :P

Tabasia dobrze :P ale mój organizm chyba jak z tytanu na nic nie reaguje..nawet najmniejszego jednego skurczu..:( więc odpuściłam już teraz i czekam na rozwój sytuacji ;) dobrze że idę do tego szpitala bo przez ilość branej lutki na bank bym przenosiła :-/

Doli Ty jesteś the best !! :)) czym się martwisz?? Nakręcasz się i brzuch twardnieje.. I po co? Poza tym masz papiery na cc jak się zacznie szybciej to zrobią Ci cc i Hubercik w końcu się odstresuje :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry