reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Zostaje Myla. Juz leżę sobie na łóżeczku. Jestem sama na sali. Nie chciałam z nikim leżeć bo ja i tak dzisiaj nie usne a nie chce komuś przeszkadzać. A najlepsze jest to ze zmierzyli mi ciśnienie na porodowce takim zwykłym cisnieniomierzem i halo 130/77 a za chwilę na ginekologi tym elektronicznym i było już 152/88. Zobaczymy co noc przyniesie.

Ten zwykły chyba zawsze mniej pokazuje..przynajmniej w moim przypadku..

Anulka to spokojnej nocy Ci życzę i szybkiej decyzji..chociaż jutro niedziela i lekarze skłonni do decyzji nie są..

Anulka trzymam kciuki. Dzialaj bedziemy razem piekly torty.
Ja juz mam gosci - tescie ;) nie wiem na ile ale ze 2-3 dni raczej zostana Dzis troche postalam w kuchni + ogarniecie mieszkania. A to moje wypociny na jutro - takie bylo zamowienie syna co do kolorow;). Swieczek brakuje ale to na sam koniec.Wiem ze duzo mu brakuje ale grunt ze sami zrobilismy. 1426972782470.jpg jeszcze jutro troche sie musze wykazac i luzik.

Załączniki

• 1426972782470.jpg
    1426972782470.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 68
  • 1426972812268.jpg
    1426972812268.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Anulka ja przypuszczam ze wstane rano a tu będzie Anulka plus Malý gratisik ;) tego ci życzę kochana :*
A mi się chce zygac bo mdłości mi przeszły i zjadlam miskę lodów,chipsy i banany dwa. No i mdłości wróciły tylko takie z przejedzenia

Marela sama tortowalas?

Ostatnia edycja:
Anulka trzymam kciuki, za szybka akcje i malo bolu:tak:

Natasza szalejecie dzis?
Bo ja tu taki kozak w dzien a wieczor przychodzi to sie boje :))

Do tego czytalam ze przed terminem to przyspieszanie raczej nie dziala.

Ja dzis przegielam. Padam na pysk. Chata czystsza niz w swieta :O
Ale mi niedobrze :(

Oj ja tez ledwo zyje.

Anulka trzymam kciuki:)

moja glizdka tak się teraz wierci ze chyba zaraz przez pępek wyjdzie; ) i rapetke wypycha z boku, ale jak chce sfilmowac jak się rusza żeby pokazać mężowi to się gadzina uspokaja:what:

Moja tez tak najczesciej.

Marela wow ale tort arcydzielo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry