• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Jaaaaa post mi wciel!!!!

Doli kto dostanie znieczulenie? Chyba nie Natasza? Ja bym jej.nie dala, Tobie zresztą tez nie :D

Margo ja e wtorek zrzucam krążek i ustawiam sie w kolejce

reklama
Myla ty paskudo!! :P chcesz abym cierpiała?? Jak nie dostane znueczulenia u będe cierpieć to będziesz wyklęta :D

Myla nie bądz taka pewna że urodzisz tak szybko :P wyciągną Ci pesser i będziesz chodzić do terminu ;)

Margo tak myslalam ze kazda wolna chwile z tesciowa spedzacie

moja kolezanka z tym samym terminem co nasz tez jeszcze nie urodzila mimo ze pierwsze dziecko urodzila na 3 tyg przed terminem ;)
ja to mam wymowke ze sie zawsze przeterminowuje ;)

Anulka czekamy na wiesci pt po drugiej stronie brzuszka :)
Myla watek o opowiesciach porodoowych zalozyla a tam cisza i spokoj rzadna nie chce sie podzielic informacja jak bylo :// a szkoda bo uwielbiam takie opowiesci :) no i wiekszosc z mam juz powinna byc w domku z maluszkami i tez nie napisaly nic :(

Babydust no ja tez mam wrażenie że się przeterminuję ://
Pierwsze bobo mimo że wcześniak wcale nie chciało wychodzić (poród miałam wywoływany) więc ja w sumie nie wiem jakby to było gdybym miała tamtą ciążę donoszoną.
A tak nie chce przenosić właśnie ze względu na teściową. No ale co zrobić. Dziecku chyba tam u mnie dobrze bo nie zamierza się nigdzie ruszać. A już mam tak dosyć tej ciąży. Zaczęły mi puchnąć palce u rąk i wyglądają teraz jak serdelki. Całe szczęście nogi nie puchną za bardzo. Mam jeszcze widoczne kostki ale i tak czuję że dużo zmieniło się przez ostatnie półtorej tygodnia. Jestem rozdrażniona i M usuwa mi się z drogi jak może bo normalnie pogryźć bym mogła... :baffled:

Jutro wizyta u położnej. Ciekawa jestem co powie.

Margo no moja pierwsza tez wyciagana na sile przez oxy na dzien przed terminem a polozna powiedziala ze na pewno by jeszcze posiedziala w brzuchu bo miala jeszcze duzo mazi plodowej

ja na szczescie nie mam rzadnych opuchlizn, nic nie boli a jak brzuch opadl to juz wogole dobrze bo zgagi nie mam :)
powinnam tylko herbate z cytryna sobie zapodac bo cos mnie bierze ale sie boje ze jednak mnie znowu zlapie :(

Doli Malo to razy mi tak rozerwalo? Dla mnie to pokus :P

Natasza no musisz wiedzieć co to poród! Zresztą ty lubisz bol i przemoc fizyczna :D

A jak będę chodzic do terminu to będę ,wy nie będziecie przesypiac nocy z ryczacymi bobasami a ja będę odpoczywać. O! Zawsze SA plusy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry