• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Anulka, trzymam kciuki, oby teraz już szybko poszło!!!
Asia, ja mam ten sam nawilżacz co Aylin i jestem zadowolona. Jest cichy i ładnie wygląda.
Ja dziś mam gorszy dzien. Poszłam z M rano na bazar i ledwo chodziłam tak mnie kulo w cipce. Zrobilam śniadanie ale potem poszłam się położyć, bo byłam zmęczona. Patrzę a tu majty trochę mokre, bałam się że to wody się są sacza, ale zmieniłam na nowe i już nie. Więc pewnie to śluz. Potem zaczęłam obiad robić ale tylko zupę dałam radę, bo nieprzyjemne kucie i chyba skurcze przepowiadajace. Prawie nie zjadłam tej zupy, bo nie miałam apetytu, ale teraz nadrabiam faworkami. Jak leżę to mnie nic nie boli, ale jak wstaje to kuje. We wtorek mam wizytę więc dowiem się o co chodzi :-)

Cześć dziewczyny.

Melduję ze żyję. Ciągle w dwupaku i nic nie zapowiada żeby to wkrótce mogło się zmienić. Symptomów zero. Może za wyjątkiem t twardniejącego brzucha. Więc pewnie do terminu donoszę.
Z teściową nie najlepiej więc cały weekend spędziliśmy u niej a te wizyty dołują mnie strasznie.
No i dziś nie miałam siły gotować więc mój luby zabrał mnie do restauracji. Właśnie wróciliśmy i wyleguję się na kanapie.

Aylin przykro mi z powodu dziadka.

Anulka trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród.

To która następna po Anulce i Magdzie? (o ile się nie mylę Magda ma cesarkę w pon lub wt?)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry