• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Mąż do Kibelka? Nie wchodzi w grę. Wczoraj rano chcieliśmy się kochać to tak mnie pochwa bolała ze nawet nic z tego nie było.
Schody mamy ale boję się właśnie o ciśnienie.
Zostają cycki i malowanie brzucha. Chociaż skurcze są coraz bardziej Dokuczliwe ale dalej nieregularne

reklama
I ani do jednej ani drugiej nie mamy nr...

Asia wiem o czym mówisz ja tez walczylam z mdlosciami,teraz doatalam te tabletki jak byłam na IP i SA zajebiste ani mdłości ani zgagi
A podasz nazwe, ciekawe czy bez recepty dostępne? Może by mi pomogły. Choć z drugiej strony gdyby to uczucie nie było takie męczące to dobrze tak jeść mniej, przynajmniej nie mam zachcianek na słodkie.;-)

Mąż do Kibelka? Nie wchodzi w grę. Wczoraj rano chcieliśmy się kochać to tak mnie pochwa bolała ze nawet nic z tego nie było.
Schody mamy ale boję się właśnie o ciśnienie.
Zostają cycki i malowanie brzucha. Chociaż skurcze są coraz bardziej Dokuczliwe ale dalej nieregularne
Anulka biedna Ty. Oby szybko się rozkręciło i zakończyło.:-)

oj Anulka faktycznie tak siedziec w szpitalu gdy sie nic nie dzieje ;(
jak ci wody odeszly to ile beda czekac na podanie oxy czy na cc ? bo to jednak juz dosyc dlugo chyba co ?

a ja jakos marnie sie czuje
gardlo mnie zaczyna bolec i katar bierze
po prostu swietnie :( :(

Anulka co u Ciebie dają na bol?

Tesciowa mi wiezie lekarstwa! Tzn tantum Verde i chyba *spam* moja ukochana!!! Bohaterka :-D

Myla Ty grzeszysz normalnie tym "nudzi mi sie" :wściekła/y: Marcysia Ci wynagrodzi :tak:

Anulka w koncu musi się urodzić ;)
Asi podań ci jak będę w domu ale one chyba na receptę

Lei chwilowo się nie nudze. Pojechalam do castoramy... Mowie a co,może mi wody odejda i dadzą mi jakieś dożywotnie rabaty ;)

Asia moja tez wczoraj i dzis spokojniejsza jakas, moze to pogoda tak dziala ;-) tez juz sie zastanawialam momentami bo ostatnio taki szal w brzuchu a tu teraz taki spokoj... a moj brzuch to raz nisko a raz spowrotem wyzej

Co do wozkow to ja mam tez ze skrecanymi kolkami

Renatka, ciekawe copiszesz, mi w glowie siedzi od dluzszego czasu zeby przed swietami urodzic, a ostatnio to cos mi przyszly tydzien siedzxi w glowie... Ciekawe czy sie sprawdzi :biggrin2:

Anulka kciuki zeby szybko sie rozkrecilo, juz niedlugo :-)

Ja dzis tez mialam troche najscie na sprzatanie ;-) Moj juz patrzec nie moze, bo twierdzi ze ja tylko chodze i sprzatam caly czas :-)

reklama
Babydust nie wiem ile czekają. Narazie wody sobie siedzą spokojnie.

Lei nic nie daja. Leżę sobie skurcze coraz mocniejsze ale dalej nieregularne.

Najgorzej bo sama jestem bo Michał chory wysłałam go do domu żeby się wykurowal bo jak się mała urodzi żeby nie zaRaziL jej.
A mama po nocy jest i nie chce jej kłopotac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry