• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No teraz jak do toalety wstałam to prawie non stop. A wcześniej też kilka sekund. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo muszę na badania rano

A mnie brzuch boli, od dwoch godzin mam skurcze ale nieregularne, chcialam wejs do wanny ale skurczy...byki tak bola ze chyba bym sie utopila w niej...

Co tu taka cisza :szok:

Spicie czy rodzicie?!

Ja to znowu nie pospalam bo po co...musiałam wstawać co pol godziny na siku po tej ilości płynów jakie przyjęłam...

Dalej sie czuje chora ale jakby mniej :sorry2: tylko prawe oko mi spuchło i ropieje..

Lei ani to ani to.
Ja sie obudzilam do wc i juz nie usne:/ buszuje po necie z nudow.

Jestem zmeczona po tej imprezce. ¾ dnia w kuchni. A najgorsze ze wcale duzo nie szykowalam .

Wieczorem nadrobilam Was odpisalam i mi posta nie chcialo dodac.

W koncu za namowa Myli ruszylam wujka google co do czopa.Pisalyscie ze to jak zelek wiec olalam kwestie. A jednak mi wypadl tylko niewiem ile tego powinno byc bo mialam cos jak ⅓ malego palca i nie przypomina mi to zelka tylko kawalek mieska;).

Wasza rozmowa wczoraj byla cudna;) Wariatki;).

Tabasia nie mam takiego bolu a zdazyly sie jakies kłucia ale to po siedzeniu po turecku. Jakby ktos gwozdzia wkladal:/

Anulka a mialam nadzieje ze jednak urodzisz;)

A ja dziś czekam na wizytę u lekarza- normalnie chodzę na rano a dziś mam dopiero na 11:20:( strasznie późno. . no ale może jakoś wytrzymam:) dziś mu się śniło ze mi wody odeszły .. jak się obudziłam to nie byłam pewna czy to sen czy faktycznie wv nocy odplynely- zaczynaja się chyba schizy porodowe;) no nic, zobaczymy co powie gin:)

Dobry :)

Nataszko kochana , jestem jestem :) czytam na bieżąco , ale nic nie pisałam :) zapracowana jestem ... , jeszcze dzis do roboty lol, dwa dni wolnego i 30.3 ostatni raz ide [emoji23][emoji23][emoji23] bo 1 do szpitala musze juz lol.

Miłego dnia :)

Muminek kciuki za wizyte :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Ja tez wstalam zrobić mojemu kanapki i już zasnąć nie mogę mimo tego że czuje się mega zmęczona -_- nie jest mi dane się wyspac...

Ciekawe jak tam Anulka sobie radzi...

Tabasia ja tez mam takie mocne kłucia i to chyba od szyjki bo często tak mam jak mały się wyciąga i mocno napiera...może u Ciebie cos tam sie juz zaczyna dziać !;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry