• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Cześć dziewczyny;)

Widzę, że Anulka jeszcze nie urodziła biedulka. Chyba, że jest już po i odpoczywa...;)

Ja dziś spałam jak reks. Może że dwa razy wstałam siku, poza tym wyhatkowo kamienny sen.;) chyba ze strachu, choć nerwy zazwyczaj odwrotnie na mnie działają.

Idę robić śniadanie chłopakom. Ja mam być na czczo. Masakra jak ja to wytrzymam:what: z domu nie wychodzę bez jedzenia, a tu takie coś:eek:

reklama
Gardło mnie boli.
Jutro o 8.30 ktg, potem gin, potem pogrzeb.... Plan dnia mega.... Nie wiem czy wytrzymam na pogrzebie. Caly czas sie zastanawiam.

No to która dzis powita swoje szczęście na,świecie? Przypominam ze,zistaly juz tylko 2 trzecie miejsca na pudlach cc i sn. Reszta musi stać na płaskim :)

A,poza tym - dzień dobry

Hej

Tabasia tak, rób zdj możeCi czop oczami wychodzi hmmmmm...

Myla gąbki Hahahaha pomysłowy dobromir :D

Natasza gdzie Ty te banany wpychasz ciagle :p

Na konsultacje podczas porodu proszę się zapisywać 8-)

Aga ja już spałam :D zero pobudek na siku i tak do 7 :D

Kina ooooo wyprzedzasz Anulke??? :D

Marela... Mięso??? O kurde! U mnie to budyń u Ciebie danie mięsne... Jesteśmy fachowcami 8-)

Muminek mi się cc śniła i to jak się czuje po niej... No bajka :D chce tak w realu hehe

Karina wielki dzień się zbliża :D

Magda a na którą masz być??

Ja tez wstalam zrobić mojemu kanapki i już zasnąć nie mogę mimo tego że czuje się mega zmęczona -_- nie jest mi dane się wyspac...

Ciekawe jak tam Anulka sobie radzi...

Tabasia ja tez mam takie mocne kłucia i to chyba od szyjki bo często tak mam jak mały się wyciąga i mocno napiera...może u Ciebie cos tam sie juz zaczyna dziać !;)

Oooo dokladnie takie bole. Myslalam ze na Doli moge liczyc a tu prosze Pat zdiagnozowala :P
Ale mysliszze to od szyjki? Mam nadzieje ze godzina zero nadchodzi wielkimi krokami :) chce byc juz po.

Karina jestes gorsza niz ja :P choc ja tez dzisiaj ide. Ale nie na dlugo.

Magda kciuki!!

Anulka milczy moze cos sie rozkrecilo :)

Doli ale tu to zdjecie wrzucic czy Ci np.na poczte wyslac? :)) :P a oplata za "wizyte" kiedy??

Aylin zdrowka!!

Lei Tobie tez zdrowka. A jak mloda?

Mojemu dziecieciu cos sie poprzestawialo i wstaje o 6 :( nosz kurka! Do 7 chociaz by pospal...

Dzis poczulam ze Malutka jest juz chyba baaardzo nisko bo mi "tam" grzebie. Do tej pory grzebala wyzej :D na razie na nia nic nie dziala. Nie gotowa pewnie :D w przeciwienstwie do mamuski hihihi. Choc ta druga na porod nigdy gotowa nie bedzie ;)
Dzis zaczynam 39tc :)

Tabasia myślę że tak bo co innego może tak kluc...a mi mały ciągle główka napiera na szyjkę więc w niej może powodować ból. Czasem mniejszy czasem większy, zależy jak bardzo sie wyciąga. Ale ja tez zniose każdy bol ale nie kłujący...-_- mam nadzieję że to tylko teraz tak boli a później juz nieee

Doli u Ciebie tez bez macanka zdiagnozowalam że szyjka nie jest zgładzona haha :D

reklama
Marela ja od 5-ciu lat przespane noce na palcach moge policzyc. Juz sie do tego przyzwyczailam. Byle by pospal do 7-8 to jedyne moje "marzenie"... no tak za tydzien to w ogole na rzesach bede chodzic. A za 2 tyg bedzie jeszcze gorzej. Choc w tej ciazy to ile razy w nocy kursuje do toalety to jakas porazka. Minimum 5 razy przy dobrych wiatrach...
Oooo jakies skurczyki sie zaczynaja :) :) ale to przepowiadajace pewnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry