• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

ahahahahahaha Tabasia co to dziecko robi ?? :D

muminek ja mowię mojem u, ze chyba mi czop od kilku dni odłazi a ten zerknąl w grotę poświecił lampom, pogrzebał i tekst, że nie, że to śluz... lol

mąż za parawanem siedział :-D:-D:-D:-D:-D no ale czop to czop czopowi nie równy :-D:-D ja mam co ranek mega dużo, normalnie pana cotta..:rofl2:

reklama
Marela swietny ten tort
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Lei zdrowka zycze!;-)

Anulka trzymam kciuki ;-)

Tabasia pelna gotowosc widze:tak:

Aylin zdrowka zycze;-)

Wczoraj odpoczywalam caly dzien i spalam pol dnia, wieczorem znow poszlam spac o 20 jak nigdy dotad... a dzis jakos mam wiecej sily, przynajmniej narazie, chociaz mdlosci wystepuja od paru dni, mniej jem, bo nie jestem wstanie jesc jakos.. dzis znow jade na KTG i biore ze soba torby gdybym musiala zostac w szpitalu... znow mnie rano przegonilo...

p.s skoczony 37tc moge juz rodzic... ;-)

Magdalena trzymam kciuki :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ bedzie dobrze :)
Za tydzien mam to samo :p

Olusia no ja tez skończony 37 :) ale Ty w dwupaku - a to wyczyn :)
Szaj kciuki za wizyte :)
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Karina mialam przeboje na poczatku ciazy to teraz moze chociaz do terminu dotrwam.... mam kolezanke ktora urodzila w 39tc blizniaki maluszki mialy po 3 kg...:tak: moim to nie grozi..

To jestesmy w 3 z cc :tak:

no prosze noc minela i cisza

Magda trzymam kciuki zeby szybciutko poszlo bo takie czekanie jest okropne

Ciekawe jak tam Anulka

No i Kina wczoraj pisala ze ja cos skurczy

ja musze do apteki szybko sie wybrac bo jednak coraz gorzej sie czuje
katar i gardlo juz mam zawalone - no po prostu swietnie w 39tc :///

Olusia pieknie sie udalo donosic blizniaki :)

własnie wiecie co,
wkurzyłam sie na męża bo kużwa przegapił licytacje
tzn nie przegapił ale nie wpisał kwoty tylko dał licytuj i nas przebiło o kilka groszy w ostatnich sekundach!!
a taki bujaczek za niecałe 80 zł poszedł jestem wściekła normalnie!!! grrr

tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-n-iext18573683.jpg

Załączniki

• tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-n-iext18573683.jpg
    tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-n-iext18573683.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 66
Magda kciukasy aby dziś było już po wszystkim !! &&& :)

Anulka bidulko jesteś już po czy się męczysz??

Karina dobrze że wszystko ok już tylko tydzień Ci został ;)

Doli było trzeba samej licytować :P kurde szkoda..

Ja też skończyłam 37tc i nic się nie zapowiada na rozpakowanie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry