• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
kurde czemu zawsze przed wizytą tak się denerwuje? juz 4 x byłam w kibelku - no chyba ze to nie nerwy tylko dzieć się szykuje do wyjscia;) jak znam swoje szczęście to mam 2 opcje: opcja 1. po 3 miesięcznym leżeniu moje dziecko dojdzie do wniosku ze nigdzie się jej nie spieszy i przetrzymać mnie do 42 tyg.
opcja 2: na dzisiejszej wizycie lekarz złapie się za głowę i powie: na porodowe! :):):) mój mąż optuje za ta druga opcja:)

Mi tez sie podobaja te bujaczki. Tanie nie sa. Ale mam inny po synku wiec nie kupuje.
Ok lece,Mlody do przedszkola,ja na pomiar cisnienia i do pracy. A po poludniu ide na dluuuugi spacer :)

Muminek kciuki za wizytę!! Ja też w piątek obstawałam za tym że gin złapie się za głowe wezwie karetkę i na porodówkę a skończyło się tylko na wysokim ciśnieniu także luuuuzzzz ;)

Jak tak dalej mi pójdzie to większość z Was mnie przegoni. Akcja ustala. Wyć mi się chce tylko. Ciśnienie spadło do 130. Pod koniec tygodnia będą mnie balonikowac jak nic nie ruszy. Jestem załamana. Tym bardziej ze od wczoraj leciała mi brunatny śluz dzisiaj rano był różowy. I bylo go ogrom. A porodu jak nie było widać tak nie ma.

Magda Olusia kciuki :)
widac porody naturalne narazie odchodza na dalszy plan :-)

Tu chyba duzo juz ma 37. skonczony i co z tego :-)
Anulka wspolczuje, kurcze mogloby sie juz cos zaczac, najgorsze takie czekanie az cos sie zacznie naprawde, tym bardziej jak juz objawy inne sie pojawily

reklama
Anulka dopiero pod koniec tyg balonik beda zakladac ?? uuu dlugo :(
a jak sie ma twoja szyjka - nic sie z nia nie dzieje ?
balonik nie taki straszny ja mialam :) a ten zel na szyjke nie chca zapodac ? albo zastrzyki z wit B w dooopsko ? one tez przyspieszaja porod

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry