• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Margo to nie takie oczywiste, uwierz ;D ja na wizycie w 40 tyg tez usłyszałam, że 2 tyg jeszcze minimum, bo szyjka zamknięta na amen, długa, zero oznak a wieczorem P mnie podkurzył i się zaczeło, potem się przyznał, że wyczytał, że kłótnia taka może wywołać skurcze i poszło :-D:-D

reklama
Magda wow trzymam kciuki zeby szybko poszlo i szybko doszla do siebie :) a zastrzyk na plucka na pewno ?? moze to wlasnie ta wit B

Margo nie dolkuj sie bo nie masz na to wplywu :/ u mnie tez nic ale zobacze co jutro moja ginka powie jak mi pogrzebie w srodku :) juz sie doczekac nie moge ;)

Hej. 23 zaklepuje.

Byłam dziś pozalatwiac w urzędzie i od r
Rana mnie boli brzuch ale znosnie. Potem się okazało ze chyba jednak dziś mi pessar sciagna a teraz napoerdala mnie tak brzuch ze ledwo się ruszam.

Szaj na operacyjną ;-) teraz leżę na zwykłej i czekam...

Doli sama nie wiem po co. Ale to chyba tak profilaktycznie. Ja tez antybiotyk dostałam tak profilaktycznie, bo cc to operacja i lepiej wziąć. A ten w dupsko to ładnie bolał. Masakra! No mój jest 23.03 i juz odwrotu nie ma ;-) :sly:

Doli u mnie nie ma szans na kłótnie. Mój M teraz jak jestem w ciąży to spełnia wszystkie moje zachcianki, schodzi z drogi i nawet jak nie mam racji to mi rację przyznaje..
Babydust ja wiem że nie mam na to wpływu ale normalnie zaczęłam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam decydując się na sn tym bardziej że miałam wybór. Przy cc znałabym date, nastawiłabym się psychicznie i przestałabym się stresować.

Jestem zrezygnowana. A jeszcze ta presja ze strony całej rodziny żeby jak najszybciej urodzić ze względu na teściową... Normalnie nie wyrabiam.

Myla a może jak Ci ściągną to ustrojstwo to poród lada chwila?

reklama
Doli jak czytalam opinie to ma ok. Mi najbardziej zależy na lezaczku :p później najwyżej kupie inny jak mały podrosnie :D

Muminek maluchy z ciąż zagrożonych przedwczesnym porodem często rodzą się później wiec się nie zdziwie jak tak będziemy czekać i czekać :D

Anulka co Ty masz za szpital....zalamac się można ze oni ZNOWU nic nie robią...

Doli no jest jeszcze taki z daszkiem ale droższy :p

Magda czekamy na maluszka i fotkeeeee !:* kciuki żebyś dobrze się czuła po cc !;)

Myla juz rodzisz od co najmniej tygodnia :p poczekaj jeszcze tydzień żeby chociaż ten 37 skończyć :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry