• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Babydust wspolczuje Ci bardzo i życzę duzo zdrowka. Ja powoli wychodzę na prosta ale z samego rana to jest cos okropnego..oko zaropiale, nos zatkany, zielony katar, mega bol gardła i kaszel...teraz juz sie rozkręcilam i ogarnelam ale jeszcze z 3-4 dni mysle pochoruje...

Margo no cóż...ja tez na moja corcie czekałam i czekałam chciałam mała wagę miec (my z mezem oboje wagi) albo chociaz w Halloween urodzić a tu prosze 1.11.13 w święto zmarłych mi sie trafiło...:-D Mała skorpionica!

Mi to tylko brzucha troche szkoda, jednak każdego dnia te rozstępy sa bardziej wyraźne i bede sie spinać po porodzie znowu, ze rozstępy mam, ze pipka brzydka, ze połowa włosów mi wypadła..

A tak to nie jestem gotowa bo wszyscy chorzy, chatę trzeba wypucowac i wyprać cała, torby nie spakowalam, pedicure musze zrobic, tesciowa wyjeżdża znowu na ferie w piątek, moja mama w Pl z angina siedzi. Jeszcze w dzien to byśmy kogoś znaleźli do Viki ale jak mnie w nocy złapie to z córcia musimy jechac...no a z tym zapaleniem oskrzeli to średnio...ja nawet bym meza chyba nie wzięła ze soba chorego...

Dziewczyny chyba po porodzie przycisne meza, zeby jednak Olivia była a nie Julia. Wiem, ze on miał wybrać dla drugiej córci imie ale ale...za ten cały trud to mi sie chyba tez cos należy...troche to nie w porządku chyba ale..mi sie tak podoba Olive..

Ostatnia edycja:
reklama
550ee12349a4e.jpg

ktoras rodzi w wodzie??? :rofl2::rofl2::rofl2:

Margo jeszcze troszke :****** a cc nie możesz chcieć?

Załączniki

• 550ee12349a4e.jpg
    550ee12349a4e.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 76
Margo wybralas najlepsza opcje dla siebie i dla dziecka a ze presja jest rodziny to jest nie fair :(
a z drugiej strony moze dzieki temu ze jeszcze nie urodzilas to tesciowa jest jeszcze z wami
moze jakbys urodzila 2 tyg temu to dawno tesciowej wola zycia by sie skonczyla i juz by jej nie bylo

oo widze ze bitwa o dzisiejszy dzien ;D w sumie 19 tez urodzilo sie 2 dzieciaczkow :) to dzisiaj tez moze :)
ja dalej w kolejce sie nie ustawiam
zaczne sie ustawiac na serio dopiero od 1 kwietnia :) czyli jeszcze tydzien :) wylecze ten moj katar podlecze chole,rne hemo i moge rodzic
choc psychicznie chyba nigdy nie bede gotowa :baffled: musze podpytac jutro ginki jak to jest z cc w moim wieku u czy faktycznie ta roznica czasowa ma takie duze znaczenie :(

moj kot zaczal STRASZNIE liniec na wiosne :( :( masakra wszedzie sa jego klaki
macie jakis pomysl zeby to troche zmalalo ? bo po 2 godzinach po odkurzania cala kanapa znowu w bialej siersci :( :(
nie wyobrazam sobie zeby dziecko malusie w takie warunki przyniesc :(

Ostatnia edycja:
Doli już nie mogę zmienić zadania bo papiery wypełnione i wysłane do szpitala. Teraz jeśli cc to tylko jeśli byłyby jakieś komplikacje podczas sn.

Babydust rodzinka nie mówi mi nic wprost ale codzienne smsy od teściowej i wypytywanie M czy to już doprowadzają mnie do szału. I jestem w potrzasku bo przecież nie powiem teściowej żeby przestała... Powiedziałam M że cała ta sytuacja mnie stresuje więc może on jakoś delikatnie im wytłumaczy. No nic humor zwalony i tak.

Lej a mąż jest przeciwny "Olivii"? Nie dasz rady go przekonać? Czy uparł się już na Julię?

Lei a może 3 opcja imienia??

Margo no to nic tyylko pozostaje czekać, może być jutro, może być za 2 tyg..tego nie przewidzisz... a takie smsy.... trudna sytuacja niestety... może mąż cos poradzi... ale jak tu kobiecinie ;powiedzieć, żeby dała spokój jak ona tym żyje.. :(

to niech tesciowa wysyla tylko do M ale niech tobie nie mowi bo po co ci taka wiedza :(
a takie stresowanie i ciagle myslenie czy to juz moze opozniac porod :/ bo jakas blokada w glowie

reklama
No maz chce Julię bardzo, juz pierwsza miała byc Julia ale pozniej mi sie odmieniło i chciałam bardzo Viktorie. No i teraz takie przekomarzanie jest Julia/Olivia i ja jednak bym chciała na swoim postawić ;-):sorry2: Mi sie to V podoba no i w ogole Julki ktore znam to sa jakies zagubione..

Margo rozumiem Twoj stres...z drugiej strony zegar tyka, to tez zrozumiale :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry