Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobry![]()
Nataszko kochana , jestem jestemczytam na bieżąco , ale nic nie pisałam
zapracowana jestem ... , jeszcze dzis do roboty lol, dwa dni wolnego i 30.3 ostatni raz ide [emoji23][emoji23][emoji23] bo 1 do szpitala musze juz lol.
Miłego dnia![]()
Muminek kciuki za wizyte[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Hej
Tabasia tak, rób zdj możeCi czop oczami wychodzi hmmmmm...
Myla gąbki Hahahaha pomysłowy dobromir
Natasza gdzie Ty te banany wpychasz ciagle
Na konsultacje podczas porodu proszę się zapisywać![]()
Aga ja już spałamzero pobudek na siku i tak do 7
Kina ooooo wyprzedzasz Anulke???
Marela... Mięso??? O kurde! U mnie to budyń u Ciebie danie mięsne... Jesteśmy fachowcami![]()
Oooo dokladnie takie bole. Myslalam ze na Doli moge liczyc a tu prosze Pat zdiagnozowala
Ale mysliszze to od szyjki? Mam nadzieje ze godzina zero nadchodzi wielkimi krokamichce byc juz po.
Karina jestes gorsza niz jachoc ja tez dzisiaj ide. Ale nie na dlugo.
Magda kciuki!!
Anulka milczy moze cos sie rozkrecilo
Doli ale tu to zdjecie wrzucic czy Ci np.na poczte wyslac?)
a oplata za "wizyte" kiedy??
Aylin zdrowka!!
Lei Tobie tez zdrowka. A jak mloda?
Mojemu dziecieciu cos sie poprzestawialo i wstaje o 6nosz kurka! Do 7 chociaz by pospal...
Dzis poczulam ze Malutka jest juz chyba baaardzo nisko bo mi "tam" grzebie. Do tej pory grzebala wyzejna razie na nia nic nie dziala. Nie gotowa pewnie
w przeciwienstwie do mamuski hihihi. Choc ta druga na porod nigdy gotowa nie bedzie
Dzis zaczynam 39tc![]()
Gdzie reszta dziewczyn?? Meldowac sie!
Matko a Ty rodzisz czy co??
Dopiero po 12 wstalam ale zanim doczytam to juz 13.20.Wczoraj odpoczywalam caly dzien i spalam pol dnia, wieczorem znow poszlam spac o 20 jak nigdy dotad... a dzis jakos mam wiecej sily, przynajmniej narazie, chociaz mdlosci wystepuja od paru dni, mniej jem, bo nie jestem wstanie jesc jakos.. dzis znow jade na KTG i biore ze soba torby gdybym musiala zostac w szpitalu... znow mnie rano przegonilo...p.s skoczony 37tc moge juz rodzic... ;-)
no prosze noc minela i cisza
Magda trzymam kciuki zeby szybciutko poszlo bo takie czekanie jest okropne
Ciekawe jak tam Anulka
No i Kina wczoraj pisala ze ja cos skurczy
ja musze do apteki szybko sie wybrac bo jednak coraz gorzej sie czuje
katar i gardlo juz mam zawalone - no po prostu swietnie w 39tc :///
Olusia pieknie sie udalo donosic blizniaki![]()

kurde czemu zawsze przed wizytą tak się denerwuje? juz 4 x byłam w kibelku - no chyba ze to nie nerwy tylko dzieć się szykuje do wyjsciajak znam swoje szczęście to mam 2 opcje: opcja 1. po 3 miesięcznym leżeniu moje dziecko dojdzie do wniosku ze nigdzie się jej nie spieszy i przetrzymać mnie do 42 tyg.
opcja 2: na dzisiejszej wizycie lekarz złapie się za głowę i powie: na porodowe!mój mąż optuje za ta druga opcja
![]()
Jak tak dalej mi pójdzie to większość z Was mnie przegoni. Akcja ustala. Wyć mi się chce tylko. Ciśnienie spadło do 130. Pod koniec tygodnia będą mnie balonikowac jak nic nie ruszy. Jestem załamana. Tym bardziej ze od wczoraj leciała mi brunatny śluz dzisiaj rano był różowy. I bylo go ogrom. A porodu jak nie było widać tak nie ma.
Dzień dobry,
Anulka oby jednak coś się rozkręciło i żeby cię tam długo nie męczyli.
Magda kciuki. To 23/03 jest Twój?
Olusia gratuluję skończonego 37 tc i do cc zostało ci niewiele.
Babydust, Lei zdrówka
A ja po wizycie.. Oznak porodu ani widu ani słychu. Wszystko ok. Wszystkie moje dolegliwości wg położnej jak najbardziej w normie. No i na koniec usłyszałam "do zobaczenia za tydz" Normalnie myślałam że się pochlastam... :-( Wygląda na to że nie ma szans na urodzenie przed terminem.. a to jeszcze 1,5 tyg i wg położnej możliwe że się przeterminuje bo bobo nigdzie się nie wybiera ech...Humor z poniedziałku popsuty...
![]()
ja juz po wizycie, rrozwarcie na 1,5 palca, jeszcze tydzień mam uważać, ale tak naprawdę to w każdej chwili może się zaczac. dzidek ma ok 2800 czyli w sumie niezbyt duża dziewczynaw każdym razie wszystko ok, mam grzecznie czekać aż dzieć będzie chciał wylezc
![]()
jestem po KTG.. skurcze sie pojawiaja ale nie sa jakies wielkie, maksymalnie do 70, i to nie regularne sa, kolejne mam ktg w srode...