Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ciesze sie ze sie dobrze czujesz... !!
ja dzis cisnienie mialam 105/70 wiec jak dla mnie troszke za niskie...ogolić na zero. tylko łepek zostawićmoj kot zaczal STRASZNIE liniec na wiosne![]()
masakra wszedzie sa jego klaki
macie jakis pomysl zeby to troche zmalalo ? bo po 2 godzinach po odkurzania cala kanapa znowu w bialej siersci![]()
![]()
nie wyobrazam sobie zeby dziecko malusie w takie warunki przyniesc![]()

o kurczę, ale jak zielony katar to chyba bakteria a nie wirus !!!Babydust wspolczuje Ci bardzo i życzę duzo zdrowka. Ja powoli wychodzę na prosta ale z samego rana to jest cos okropnego..oko zaropiale, nos zatkany, zielony katar, mega bol gardła i kaszel...teraz juz sie rozkręcilam i ogarnelam ale jeszcze z 3-4 dni mysle pochoruje...
Margo no cóż...ja tez na moja corcie czekałam i czekałam chciałam mała wagę miec (my z mezem oboje wagi) albo chociaz w Halloween urodzić a tu prosze 1.11.13 w święto zmarłych mi sie trafiło...Mała skorpionica!
Mi to tylko brzucha troche szkoda, jednak każdego dnia te rozstępy sa bardziej wyraźne i bede sie spinać po porodzie znowu, ze rozstępy mam, ze pipka brzydka, ze połowa włosów mi wypadła..
A tak to nie jestem gotowa bo wszyscy chorzy, chatę trzeba wypucowac i wyprać cała, torby nie spakowalam, pedicure musze zrobic, tesciowa wyjeżdża znowu na ferie w piątek, moja mama w Pl z angina siedzi. Jeszcze w dzien to byśmy kogoś znaleźli do Viki ale jak mnie w nocy złapie to z córcia musimy jechac...no a z tym zapaleniem oskrzeli to średnio...ja nawet bym meza chyba nie wzięła ze soba chorego...
Dziewczyny chyba po porodzie przycisne meza, zeby jednak Olivia była a nie Julia. Wiem, ze on miał wybrać dla drugiej córci imie ale ale...za ten cały trud to mi sie chyba tez cos należy...troche to nie w porządku chyba ale..mi sie tak podoba Olive..
to chyba już tak na złość bywa, że jak szybko chcesz to nie możeszJestem zrezygnowana. A jeszcze ta presja ze strony całej rodziny żeby jak najszybciej urodzić ze względu na teściową... Normalnie nie wyrabiam.