• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Muminek gartuluje udanej wizyty :biggrin2: to waga taka sama jak u mojej ostatnio na wizycie

Magda Gratulacje :biggrin2::biggrin2: rozkrzyczal sie troche Mikolajek ;-)

Renatka jejku co Ty zes temu kotkowi zrobila :-) biedny

Kuklaki, moze Myla rodzic poszla

a mi sie tylko jak zwykle mloda wierci w brzuchu, ehh usiedziec ciezko bo mi tam na dole jezdzi... ale zauwazylam ze jak juz gdzies wychodze i troche sie przejde to mnie bol w dole brzucha lekki lapie

Renatka ja myslalam ze zartowalas z tym kotem. Ale widze ze nie!! PADLAM :)) :))

Margo to dlugi u Was macierzynski. Ja mam tylko 24tyg i to marnie platne :/

Dzis zaczelam oficjalnie macierzynski. Ale nuuuudy!!! Powinnam pisac prace ale mi sie nie chce :/ jade do sklepu...

Renatka haha padłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Cos Ty mu zrobila?? Lol

Ale z drugiej strony mojemu tez by sie należało ... Wszędzie otwiera szafki i szuflady i włazi :(

ImageUploadedByForum BabyBoom1427118652.342150.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1427118673.760767.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427118652.342150.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427118652.342150.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 122
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1427118673.760767.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427118673.760767.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 122
Magda gratulacje!! Mikołaj jest sliczny!! :) super że dobrze się czujesz to najważniejsze

Olusia ja biorę roczny urlop 80% + cały urlop wypoczynkowy czyli wyjdzie ok 2,5 miesiąca

Myla daj znać jak u Ciebie!!

kurde zawiesiła mi się aplikacja na kom :-/ odinstalowałam ją i teraz nie mogę zainstalować na nowo..jestem zła!! wrrrr

Doli po porodzie masz czas chyba 14 dni na zadeklarowanie na jaki czas idziesz na wychowawczy.

Ja tez wykorzystam 52 tygodnie plus urlop zaległy to się troszkę nazbiera.

Kurde te nasze kwietniowe dzieciaczki coś sie spiesza i w kwietniu to nieliczne sie urodzą jak tak dalej pójdzie :)

reklama
Doli po porodzie zgłaszasz tylko aby miec przez cały okres 80% to od razu musisz zdeklarować roczny urlop.

Karina świetny kot;) czasem pewnie można zawału dostać że zniknął a on tylko dobrze się schował :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry