• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No ja tez chce miec roczny urlop.. by jak najdluzej byc z maluchami...:tak: ale powiem wam ze troszke tesknie za swoja praca... brakuje mi jej... chyba zapomne jak sie moj zawod wykonuje....

dzięki laski!! :D

ja po mackierzyńskim biorę urlop zwykły wypoczynkowy a potem wychowawczy a potem i tak szukanie nowej pracy :P

kurcze zjadłam 500 gr pierogów z jagvodami a teraz całą czekolade i nawet tego nie poczułam -_- a i paczkę czitosów wcześniej -_- dupa bez dna normalnie..

Dygotka, spokojnie jeszcze tydzien i bedzie kwiecien ;) moze sie wstrzymaja troche dziewczynki ;-)

Doli, dupa bez dna :-D to Ci od razu tam wszystko idzie ? :-D

Ehh macie dobrze ze chociaz macie ta prace urlopy w razie co pozniej dopiero zasilek, ja niestety jak zaszlam w ciaze mialam marna umowe zlecenie wiec nie nalezalo mi sie nic po prostu musialam przerwac prace, zeszlam na zasilek ktorego zostalo mi tyle ze akurat w tym miesiacu mialam ostatni i na przyszly juz lipa... Cale szczescie ze Moj pracuje. Bedzie trzeba sobie narazie jakos radzic z jednego dochodu

Magda,
gratulacje :) Śliczny synuś i super fotka :D

A do mnie W KOŃCU przyjechały meble. Mężczyźni składają, a ja się relaksuję przed wizytą u lekarza :D
Dziewczyny, powiedzcie mi, proszę, czy im bliżej porodu, to brzuch częściej staje? Czy to nie ma związku?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry