Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to ródź !! Na co czekasz !Bananowiec cholera wie. W sumie moglabym poczekać ale ta niepewność mnie wykancza i to ze te skurcze mam.
A do mnie W KOŃCU przyjechały meble. Mężczyźni składają, a ja się relaksuję przed wizytą u lekarza
Dziewczyny, powiedzcie mi, proszę, czy im bliżej porodu, to brzuch częściej staje? Czy to nie ma związku?
Pat : No czytalam wlasnie:
Wymiar urlopu macierzyńskiego: blizniakow - 31 tygodni + 8 tygodni dodatkowego urlopu macierzyńskiego
Całkowity wymiar nowego urlopu macierzyńskiego i rodzicielskiego po nowelizacji ustawy: bliźniaków - 65 tygodni (455 dni, czyli mniej więcej rok i 3 miesiące)
p.s - dwoje dzieci: 31 tygodni urlop macierzyński, 8 tygodni dodatkowy urlop rodzicielski i do 26 tygodni urlop rodzicielski (czyli razem do 65 tygodni),
Myla żyje, zdjęli jej pessar ma czekać na skurcze, ktg o 19 ma![]()
No ja tez chce miec roczny urlop.. by jak najdluzej byc z maluchami...ale powiem wam ze troszke tesknie za swoja praca... brakuje mi jej... chyba zapomne jak sie moj zawod wykonuje....
nie no, na pewno po porodziedygotka bo gdzieś czytam, że 14 dni przed porodem!no i trochę się obudziłam za poźno...
bo nie chce pierw 100% a poem 60% ... :/
taaa, albo Karinka otwiera szafkę a tu bach ! kocur atakuje !!!Doli po porodzie zgłaszasz tylko aby miec przez cały okres 80% to od razu musisz zdeklarować roczny urlop.
Karina świetny kotczasem pewnie można zawału dostać że zniknął a on tylko dobrze się schował
![]()

Renatka haha padłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Cos Ty mu zrobila?? Lol
Ale z drugiej strony mojemu tez by sie należało ... Wszędzie otwiera szafki i szuflady i włazi![]()
Zobacz załącznik 677379Zobacz załącznik 677380