• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Spokojnie nic nie działam. Oglądam wszystkie ukryte prawdy i taki tam. Czuje jakieś skurcze ale to mizerne.
trzymam kciuki żeby się rozkręciło i szybko i bezboleśnie poszło :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Laski co myslicie o czyms takim jak TENS ?
Babycaretens - co to jest tens? - urządzenia TENS, bezpieczna metoda uśmierzania bólu porodowego
bo zastanawiam sie nad tym czy by nie kupic sobie

u nas w szpitalu podobno to mają i stosują, mam nadzieję, że pomaga !!!
:)

Zastanawiam się, jak się te rolki mają do serwisu Baby Boom :/
Futurystyczne rolki - BabyBoom.pl

muminek nie wiem mam dupe bez dna..co zrobić... :szok::szok::szok: opiłam się woda teraz żeby nie jeść..bo leże i żre -_-

Anulka jak tam????????????????
Hehe zbierasz sily do sn chyba ;)

Laski co myslicie o czyms takim jak TENS ?
Babycaretens - co to jest tens? - urządzenia TENS, bezpieczna metoda uśmierzania bólu porodowego
bo zastanawiam sie nad tym czy by nie kupic sobie
Polozna u nas w szpitalu chwalila. Ja tam biore zzo. W dupie,nie bede sie meczyc ;)

Ale kilometrow dzis natrzaskalam!! I pieszo i autem. Mega intensywny dzien. Jeszcze firanki sobie zafundowalam,wypralam,wyprasowalam i powiesilam :)

Wiecie co moj pies dzisiaj zrobil na spacerze?? Obsikal drugiego :O

Tabasia a Ty nie przesadzasz z tymi porzadkami firankami itd? Ktos tu sie chyba do porodu spieszy... ;-)

Doli Ty to tym jedzeniem to chyba juz zapasy na porod robisz co :-D
ja sie nie objadam bo przy mojej diecie to nie moge :-( ale za to jak spojrzec na mnie z tylu jak brzucha nie widac to by nawet nikt nie powiedzial ze ja w ciazy jestem :-)

reklama
Doli nie mam dostępu do bb z komórki i wściekła jestem :-/

Tabasia psy mają różne pomysły ale wyobrażam sobie minę właściciela tego psa :D

Matka nasza coś zamilkła..zaraz będzie mieć ktg to może coś się wyjaśni ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry