reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowki 2015

Kuklali ale masz dluzej cieplo niz u nas e polsce.. to juz cos... na pewno wiecej miesiecy ciepla..

Ostatnia edycja:
reklama
Kuklaki ... Ja mieszkam w Niemczech , mialam 31 lat jak urodziłam córkę :-)
A zazdroszczę Tobie wspaniałej greckiej kuchni :-) mniammmm
Ja bylam na Korfu ... I bardzo mi sie podobało no i te jedzenie hehe

Dziewczyny mamy tyle na ile się czujemy :-D

Szaj i ja zbliżam się do magicznego ćwierćwiecza. :-D
to ja mam z 80 :-D

Tabasia jak mdlosci? Bo ja juz nie daje rady.. wymioty od rana.. masakra.. zjadlam troszke chrupek kukurydzianych i na chwile byl spokoj a potem znow.. bleee

Myla hehe ja moge oddac tobie moje objawy ;-) chetnie sie podziele hehe
N iee bo ty masz 2 kropki a ja mam nadzieje ze mam jedna

Witajcie dziewczyny :) I ja jestem Kwietniówka 2015, mój termin to 22-23. Termin wyliczony przez lekarza (na komputerze) ale i na kalkulatorze w internecie. Mieszkam w UK, a tutaj do 3 mies nie ma żadnej opieki :( Lekarz nawet nie potwierdził mojej ciązy, po prostu uwierzył na słowo :/ Na razie się nie martwie bo czuje się dobrze. Nie mam żadnych mdłości ani wymiotów. Za to ciągle boli mnie brzuch i piersi, no i cały czas coś bym jadła.

Życzę wszystkim przyszłym mamusiom dużo zdrowia dla was i maleństwa :)

Witamy neciaa!!!

Ide spac bo jutro znowu do roboty a juz pierwsza, wczoraj poszlam wczesniej bo produ braklo wiec nie bylo wyjscia ale przez sikanie i tak pol nocy nie spalam.

Dobranoc

reklama
Chce mi sie płakać, tak mnie mdli...

Obudzilam sie na siku i nie moge zasnac juz od godziny :(

Kuklaki, tez zazdroszczę jedzenia! W Atenach byłam kiedys przelotem a tak to wakacyjnie na Santorini, Rodos, Kos, Zakynthos i Korfu. Wspaniale wspominam wszystkie wyspy aahhhh. W tym roku sie nie udało wyjechać nigdzie ale w przyszłym Grecja jak najbardziej!

Ja mam prawie 28 lat, córeczkę 10mcy i mieszkamy w Berlinie.

Nie wiem czy wymiotować czy trzymać :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry