reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia
Odplyniecie wód to najlepsze co może być! Juz wiesz ze cie nie wypuszcza :D
A ja czoraj smoka dorwalam i wykorzystalam i uwiezilam.dziś rano znowu skorzystalam bo potem nie wiadomo jak puszxze wolno co mu znowu odbije

Tabasia uwijaj się :*

reklama
Anulka dasz rade! mam nadzieje ze nie będziesz się już długo męczyć!

a tu coś prawdziwego na poprawę humoru:)

Załączniki

• 1427351953215.jpg
    1427351953215.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 73
aaa a i przyszła mi wczoraj snuza - monitor oddechu. oczywiście musiałam przetestować na sobie i dziala:) po 15 sekundach zaczyna wibrowac a po kolejnych 5 jak nie ma oddechu to zaczyna piszczec:) no to teraz będę spokojna jak dzieć będzie spal:) no i jestem mile zaskoczona rozmiarem - jest malutka a na zdjęciach wydawała mi się jakaś taka duza

Tabasia myślałam że szybciej Ci to pójdzie:) ale jak dała$ radę się zdrzemnąć to tragedii nie ma:) kciuki żeby szybko poszło!!

Myla twardy zawodnik z Ciebie :D hehe musisz próbować do skutku u Tabasi za pierwszym razem też nie zadziałalo ale za którymś kolejnym już tak :)

Myla to nie czarodziejska różdżka że machniesz i juz :p tym bardziej że u Ciebie tydzień taki że wcale nie musi już teraz zadziałać...rob sobie okłady co jakiś czas :p

Tabasia to trochę u Ciebie to potrwa...ale chyba nie jest tak źle jak myslalas ?:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry