reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kochane, ale u was się tu dzieje....

Tabasia i Anulka trzymam mocno kciuki za was :thumbup: :-* szybkich i jak najmniej bolesnych porodów :)

Myla za Ciebie również trzymam kciuki:thumbup: oby Cię jak najszybciej ruszyło!

My z maluszkiem wychodzimy dziś do domu. Wczoraj była piękna pogoda a dziś deszcz pada.... buuu! Ogólnie czujemy się bardzo dobrze. No może za wyjątkiem moich piersi, które są mega pogryzione ale się nie poddam. Mleka mam tyle, że mogłabym jeszcze ze dwa bobo wykarmić, a cycki przrd porodem miałam jak dwie fasolki;):D

Jeśli któraś z Was kochane pominęłam to przepraszam. Ja tu tylko na chwilkę zajrzałam. Myślę że w domu was nadrobie;)

Dzień dobry!

Anulka, no wreszcie!!!!!!!!!! Trzymam kciuki, żeby było szybko, bo swoje już przeszłaś!!!!!

Tabasia, to poznałaś już co to skurcz! Ciekawe jak się skończy sn czy cc! Trzymam kciuki, aby szybko!

Dziewczyny, od 3 dni mam praktycznie cały czas twardy brzuch. Biorę 3x2 nospy i 3x2 magnez. U mnie dopiero początek 36 Tc. Mam wrażenie, ze taki spięty brzuch na tym etapie to nie najlepiej. USG 1.04 a wizyta 2.04. Jak to u Was było??? Miała tak któraś z Was?

reklama
Oltoma no ja mam od ponad tygodnia twardniejacy stawiający się brzuch. Jak idąc dopóki nie boli ( to stawianie to raczej nie przyjemne uczucie a nie bolace)nie SA regularne to szyjce krzywdy nie robia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry