reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kochane, ale u was się tu dzieje....

Tabasia i Anulka trzymam mocno kciuki za was :thumbup: :-* szybkich i jak najmniej bolesnych porodów :)

Myla za Ciebie również trzymam kciuki:thumbup: oby Cię jak najszybciej ruszyło!

My z maluszkiem wychodzimy dziś do domu. Wczoraj była piękna pogoda a dziś deszcz pada.... buuu! Ogólnie czujemy się bardzo dobrze. No może za wyjątkiem moich piersi, które są mega pogryzione ale się nie poddam. Mleka mam tyle, że mogłabym jeszcze ze dwa bobo wykarmić, a cycki przrd porodem miałam jak dwie fasolki;):D

Jeśli któraś z Was kochane pominęłam to przepraszam. Ja tu tylko na chwilkę zajrzałam. Myślę że w domu was nadrobie;)

Anulka ty tez :) :) to znowu bedzie dwoje dzieci jednego dnia :) super !!
Trzymam kciuki za szybki porod :) a ty cc bedziesz miala czy sn ?

Dzień dobry!

Anulka, no wreszcie!!!!!!!!!! Trzymam kciuki, żeby było szybko, bo swoje już przeszłaś!!!!!

Tabasia, to poznałaś już co to skurcz! Ciekawe jak się skończy sn czy cc! Trzymam kciuki, aby szybko!

Dziewczyny, od 3 dni mam praktycznie cały czas twardy brzuch. Biorę 3x2 nospy i 3x2 magnez. U mnie dopiero początek 36 Tc. Mam wrażenie, ze taki spięty brzuch na tym etapie to nie najlepiej. USG 1.04 a wizyta 2.04. Jak to u Was było??? Miała tak któraś z Was?

oltoma nie pomoge :/
u mnie nie bylo tardego brzucha non stop tylko normalne twardnienie co jakis czas :/

Myla po zaatakowaniu smoka cos sie dzieje ?

reklama
Do góry