reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Anulka teraz juz się nie boj. Mam nadzieje że szybko pójdzie !:)

Oltoma na tym etapie jak nie boli to nie powinno nic się dziać ;) mi się często stawial i nic się nie zadzialo, teraz 38 tydzień i tez brzuch ciągle twardy, brzuch boli jak na @, krzyż boli i nic się nie dzieje. Więc się nie stresuj bo przez stres może twardniec bardziej ;)

Anulka wreszcie :D Ja z młodym też tydzień leżałam w szpitalu nic się nie działo i mi w końcu wody chlusnęły i się zaczęło. Ja tam oxy nie wspominam źle. Jak mi podłączyli to nawet 2 godziny nie minęło i już było po wszystkim.
Tabasia, Anulka trzymam kciuki żeby szybko poszło :D
Mnie znowu pół nocy skurcze męczyły i przeszło. Dzisiaj pewnie i ja smoka dopadnę. Jutro zaczynam 38 tydzień to można już rodzić :D znając moje szczęście spędzę święta w szpitalu. Mam tylko nadzieję, że szybko pójdzie i nie będę musiała leżeć tydzień bo młody nawet nie będzie mógł mnie odwiedzić. A boję się jego reakcji na małą. Przyniosę do domu intruza który będzie mu czas z mamą zabierał... Ech boję się trochę jak on to przyjmie tym bardziej, że nie będzie miał szans żeby się z tym jakoś oswoić. Przyjść, zobaczyć...

Anulka nie masz czego! Juz i tak tego nie unikniesz. ;) wylezc musi

Magda masz podraznione sutki od języczka Mikołaja bo.on nim trze. Jeszcze raczej nie m czym gryzc ;) mze sprobuj z nakladkmi? Choć ja ich niecierpiw

Myla z nakładkami gorzej, bo młody się złości i ściska dziąsła a to dopiero boli:eek:
Na razie daje radę, położna mówi, że tydzień i powinno się unormować. Dam radę;)

oltoma ja tak miałam; szyjka mi się szybko skracala ale przy odpoczynku dotrzymalam do dziś (38tc), co prawda pojawiło się nawet rozwarcie ale młoda nie chce opuścić swojego domku;)

Anulka a jakies skurcze ci sie pisza na ktg czy tak srednio

Ja zakupilam ten system elektrostymulatorow TENS - zobaczymy jak zadziala
dzisiaj powinnam go dostac kurierem :) w sumie jeszcze 5 dni i moge rodzic :baffled::baffled:

reklama
Dzień dobry Kobitki,

Tabasia kciuki, Anulka no nareszcie|!!!!

Babydust u mnie też nic się nic się nie dzieje więc nie jesteś sama. Jutro zaczynamy 40 tydz.
Moje dziecko nigdzie się nie wybiera :baffled: A ja już naprawdę mam dosyć. Plecy bolą, brzuch twardnieje, skurcze od czasu do czasu sa ale niebolesne i bardzo nieregularne więc w sumie NIC

Nie narzekajcie na pogodę... o to co u mnie się dzisiaj za oknem dzieje...
Zobacz załącznik 677842 i sypie caaaaaaaaaały czas..... :szok:

Do góry