reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Anulka, Tabasia trzymam kciuki za sprawna akcje.
Mój smok do nocy na nece i niadal śpi... Może w dzień go dopadne :p
Margomari, ty na 3 go masz termin?

Ostatnia edycja:
reklama
Asiorek tak.. 03/04

Anulka trzymaj się bo oxy rzeczywiście daje w kość.. Tym bardziej jak musisz leżeć nieruchomo. A jesteś pod ktg czy możesz spacerować?

Ostatnia edycja:
Hej
No wiedziałam rano że się coś dzieje bo nie chcialo mnie z komórki na bb wpuścić.
Szybkiego i łatwego porodu dziewczyny :tak:

No i spać nie mogę bo ptaki już śpiewają :/

No bezczelne :-D

Wody odeszły. Idę rodzic.

No to teraz ja mam pytanie z cyklu tych dziwnych;) moja dzidka rusza się bardzo nisko i czasem jak się tam wierci to normalnie czuje takie klasniecie w kuciapce, tak jakby się otwierała i zamykają - normalnie chyba młoda powietrze do brzucha zasysa;) slyszalyscie kiedyś o czymś takim?

Ja mam takie bardziej uczucie bąbelków na dola jak się mały wierci. HeHe dżakuzi se robi, to szybko nie wyjdzie pewnie:-p.

Lecę mocz oddać do powtórnego badania.

W pon byłam na wizycie mały ok. 2400 - 2600 ale raczej to pierwsze bo gin powiedział że z aparatu usg mu dokładniej wychodzi niż z ptogramu w kompie.
Szyjka utrzymana ( cokolwiekby to nie znaczyło) wizyta nasępna 8.04. jak co to codziennie rano jest w szpitalu:-p.
Wypiasł mi na wszelki wypadek skierowanie do szpitala jakby się zaczęło wsześniej.

Pojawiają cię mi skurcze ale niebolesne tylko takie mulenie jak przed@. A skurcze obejmują tylko połowę brzucha i mało ich kilka dziennie:dry:.

Anulka no ja wiem ze oxy niestety nie umila tego czasu :( :( ale ty chyba nie tak zle jeszzcze masz bo piszesz z nami :-D
ja nie mialam czasu pomiedzy skurczami zeby odetchnac czy kilku krokow zrobic a co dopiero za telefon zlapac :)
Trzymaj sie :) lepiej krotko z oxy niz baaardzo dlugo bez - takie moje zdanie :)
zaraz maluszka przytulisz :)

Anulka trzymaj sie dziewczyno! Dasz rade!

U tabasi to pewnie akcja juz na calego sie rozkrecila...

Co do oslony sutkow to ja polecam takie oslony z Medela, to nie sa jak kapturki do karmienia tylko wlasnie oslaniaja miedzy karmieniami, sutki nie sa podrazniane o stanik czy takie zwykle nakladki i wtedy ladnie masc sie wchlania i szybko mozna sutki wyleczyc. Mi bardzo pomogly...

Anulka, kciuki!
Oltoma ja tak miałam, brzuch cały czas twardy, a nic nie bolało i to już były skurcze. Lepiej to sprawdź, nie czekaj do wizyty.

reklama
Anulka kciuki!! Będzie dobrze ;) doczekałaś się:)
Jak była cisza tak teraz dwie naraz :))

Magda super że wychodzicie i że wszystko dobrze;) pokaż nam później Mikołajka :)

Oltoma ja Ci nie pomogę bo ja wogóle nie miałam i nie mam twardnień brzucha

Do góry