Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Właśnie ciśnienie mi nie skoczylo. Chyba chcą zrobić tak dla mojej przyjemności a skurczy nie mam jakiś dużych ale już Pani podłącza mi oxytocyne to może być różnie.
No to teraz ja mam pytanie z cyklu tych dziwnych moja dzidka rusza się bardzo nisko i czasem jak się tam wierci to normalnie czuje takie klasniecie w kuciapce, tak jakby się otwierała i zamykają - normalnie chyba młoda powietrze do brzucha zasysa slyszalyscie kiedyś o czymś takim?
Doli normalnie śnieżyca... Może dlatego moje dziecko postanowiło nie wychylać się
Co to staników to ja się nawet nie wypowiem jaki teraz rozmiar mam... przed miałam C a teraz?.... G M A S A K R A
A Tabasia jak dostala oxy i zadzialalo od razu to raczej nie jest juz w stanie odpisywac :/
fakt ze potem idzie szybko i sprawnie - oby u niej tez tak bylo tylko jak ciagle pod ktg musi byc ze wzgledu na cc wczesniejsze to tez nie zazdroszcze :/ bo jednak prysznic czy chociazby chodzenie czy krecenie biodrami bardzo pomaga
Margo o rety piekne widoki ale zaraz kwiecien i juz by sie chcialo wiosenki
a ty jakos wyganiasz mala z brzuszka ? masujesz sutki ? mi to w 2 ciazy pomoglo ale teraz zaczynam dopiero 31.03 wieczorem juz tak niewiele zostalo to do tego kwietnia chce wytrzymac
Babydust no masuje masuje, spaceruje po schodach. Wczoraj wysprzątałam cały dom i ledwo żyłam na wieczór. M boi się mnie tknąć ale mu się nie dziwię po doświadczeniach z pierwszej ciąży więc muszę pozostać przy sposobach wymienionym wyżej :// Jak na razie nic to nie daje.
W poniedziałek wizyta u położnej. Mam nadzieję że jak nie przez weekend to po coś się ruszy bo normalnie będę musiała dźwig zamówić żeby z łożka/kanapy się podnosić.
Jak tak dalej pójdzie to zostanę z brzuchem do lata (choć patrząc za okno do wiosny jeszcze daleko )