reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Zaraz bede Was odczytywać pewnie kilka stron od rana nar..obilyscie :-D

Moje spojenie sie polepszyło troszkę! Takze spotkanie mi sie udało i jestem zadowolona, pozniej mislam gina, mloda jest śliczna juz nie moge sie jej doczekać!! Ma 3300 i wszystko w porządku takze nie ma wskazań do wcześniejszej indukcji... :sorry2: Próbowałam giną wkręcić ale z żadnej strony mu nie wychodził żaden pretekst zeby przyspieszyć...szkoda..

Zapomnialam tego wiesiołka wtykać, chyba dzis sie poświęcę i meza spróbuje nakręcić na jskis seksik bo juz by mogła mloda wyjsć...

Teraz juz leze bo jeszcze zaliczyłam ostatnie łażenie po galerii hehe mini zakupki zeby dokupić czego zapomniał moj kochany, pooglądałam ciuszki w hm i jsk wróciłam to udało mi sie samej zrobic pedicure :-D

Teraz leze a maz z mloda zmywa heh kochany człowiek, moj to ten wyjątek potwierdzający regule, nie zawsze musze mu mowic, raczej sie domyśla a jak cos to pyta co moze zrobic.

No nic bede Was doczytywać...

oltoma,
w końcu wytępimy te hemodupki i pozostaną one jedynie wspomnieniem.. Tak, mocno w to wierzę :P Ja mam to samo..co wydaje mi się, że jest lepiej to nagle "bum" i od początku... Ja przy swoich to się chyba nawet nie zdecyduję na lewatywę.. :/ Już nie raz z ich powodu płakałam, potrafią dać w kość :(

Myla wyglądasz swietnie! Mozesz rodzic. Zazdroszcze długości ja bym chciał skrócić ale juz nie dam rady!

Aylin super pazurki! Ja tez lubie takie krótkie, zawsze mam wojnę z kosmetyczka, ze moze dłuższe ale twarda jestem, krótkie zadbane moim zdaniem sa sexy :-D

U mnie wczoraj były skurcze jakies a dzis krecha od linijki...

Moze jeszcze nie zmecze dzis meza bo jutro mam manicure :-D

Jak cos to powiem, ze nie zdążyłam zmyć. Chyba nie maja zmywacza na porodówce? :confused:

Moj gin nie dał mi nic do podpisania ani rachunku i nie zapłaciłam za to usg...to juz sama nie wiem czy mu sie przypomni czy co..

Nie wiem czy to tylko takie moje mylne wrażenie bo siedzę u rodziców i mając mniej obowiązków udaje mi sie czytać forum na bieżąco czy tez odkąd Natasza ma Adasia stronki u Kwietniówek wolniej się mnożą :o)?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry