reklama

Kwietniowki 2015

Co do herbatki na laktacje ja polexam fito-mix z herbapolu taka w różowym opakowaniu (zwykła w torebkach) mi pomogła i normalnie się od niej uzaleznilam :D

Aga ale tam na dole to juz takiego fryza nie mam ;)

reklama
Oltoma no Natasza w Adasiowym szale :) o nas zapomina :( lol

Tabasia odważna jestes :p

Jutro ide jako druga pod nóż [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji15][emoji15][emoji15]

A to moj hotel na następny tydzien :

ImageUploadedByForum BabyBoom1427914735.208118.jpg

A krzyż to mi pęka po ktg , dziwnie leżałam i zdycham teraz :(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427914735.208118.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427914735.208118.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 138
ja do odkrzaczania zakupiłam krem do depilacji - wyciapalam się i jest git - gładka jak dupcia niemowlaka. jedyne co mi przeszkadza to zapach tego kremu, no ale wole to niż szlachtowac się na ślepo:)

Doli fajnie ze się dowiesz bo ja to do porodu juz się nic nie dowiem... Mialam iść w tym.tyg do mojej gin ale jak byłam w pon to stwierdziła ze jak jezze na ktg to mam przyjść dopiero 10.04! A nawet jak dotrwam to i tak mnie nie zbada bo ona nie bada po 38 tyg.
Dziś jade na ktg. Wkurzaja mnie to jezdzenie juz.
bez sensu, to po co ta wizyta 10.04 skoro nawet nie ma zamiaru badać ?
:/
A na KTG dlaczego ?
Bo mi dziś gin powiedział, że jak wszystko przebiega w miarę prawidłowo to nie mam po co jeździć na KTG.

Ach, nie on poprostu chyba ma mnie gdzieś.
Na początku sam powiedział, że rodzimy za 3 tyg, więc date zna porodu:-( a czemu co 2 tyg, może liczy, że już będzie po:-(
Nie znam ani wagi,- ostatnio, ważyli mi w szpitalu to był początek 33tyg, ani co z szyjką, ani rozwarcie czy jest jakieś, ja od 3 dni praktycznie czuję skurcze, ale kto by się tym przejmował :-( , pewno gdyby działo się coś złego to bym powiedziała o tym lekarzowi, to po co on ma cokolwiek badać, mierzyć :-[
Jeju mam nadzieje, że już do niego nie pójde.
Zresztą on na dowidzenia powiedział, że do zobaczenia za 2 tyg, ale powiedział to z lekkim uśmiechem, jakby sam w to nie wierzył.
no co za kretyn skonczony !!!
A prywatnie nie możesz gdzieś iść ?
:(

Eewel, KCIUKI !!! &&&&&&&&&&&&&

Dziękuję ze wierzycie we mnie. Ja tak bardzo chce karmić piersią ze właśnie aż się blokuje. Może w domu się uspokoje i będzie lecieć.
mi strasznie leciało jak tylko zamykałam oczy i widziałam w wyobraźni strugi mleka płynącego prosto do buzi dzidziusia. :) głupie to ale działało...
więc zamknij oczy i się zrelaksuj, zobacz oczami wyobraźni jak mleko płyyyynie....
:)

reklama
A wstać po ktg... Podnosiła mnie dziś lekarka :D jak zastygne w jednej pozycji to jest koniec
Renatka nie wiempo co ta wizyta,tak żeby mnie zobaczyła. A ktg mam2 razy w tyg po pessarze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry