Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chrzań to ! Wiadomo, że nie ogolisz się na szwach !!!A ja mam jutro ściągnięcie szwów, no i też nie mam jak się tam odkrzaczyć, tzn. w tym miejscu, gdzie szycie nie mogę, prawda? bo przecież szwy sobie uszkodzę... kurczę, wstyd trochę...
ładnyOltoma no Natasza w Adasiowym szaleo nas zapomina
lol
Tabasia odważna jestes![]()
Jutro ide jako druga pod nóż [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji15][emoji15][emoji15]
A to moj hotel na następny tydzien :
Zobacz załącznik 679148
A krzyż to mi pęka po ktg , dziwnie leżałam i zdycham teraz![]()
Jezu jak ja zobaczylam w koncu swoja picze po porodzie mowie tylko o tym jak sie tam ogolilam to padlam) golilam sie z lusterkiem i wydawaloby sie ze ok ale jednak nie!!
Ja dalej walcze z hemodupkami po porodzie. 2 dziady wylazly i nie chca zniknac. Przeciez jak ja sie zobaczylam tam na dole to nie wiedzialam o co tam chodzi :O jakies kurpiowskie hafty i koronki)
ja dziś przed ginem się wykarczowałam, o matko, aż mnie plecy bolały !!!Wy tu o malowaniu pazurów u nóg a ja po goleniu nóg myślałam że umrę z bólu,
Lasy na Piczy krzywo wyciete... No bosko... :/
a u mnie przy poprzednim porodzie (a raczej trochę przedzmywacza chyba nie mają - ja juz mam swój spakowany - na wszelki wypadek, chociaż i tak na razie mam pomalowane bezbarwnym lakierem i czuje się z tym goło:/
może mała chce się w domu urodzić ??Doli ty to w pipie wszystkiego szukasz...
Lei u mnie zazwyczaj tez jakieś maleńkie chociaż albo nawet choć jeden porządny a dziś rowniutenko...to złośliwość
Byliśmy jeszcze na zakupach a teraz weszlam do domu to mnie brzuch boli. No kuzwa parodia
oj, mój też nieźle jeszcze szaleje, widocznie ma miejscePierwszy raz dostałam dziś w żebra
O matko jaki ból... Dramat... Żebro boli jak dotykam..
W ogóle mi się jakoś obrócił gad i tak boli, tak się wierci że zgina mnie w pół, normalnie nogi prostuje.. Allllaaaaa
co Ty, mieszkanie sprzątasz ???? Ty nie masz litości dla siebie !!!Wy z tymi czopami lol ja juz siły nie mam do sprzątania ... Masakra z kręgosłupem![]()
Czas leci nieubłaganie ...
germański ku...wa oprawcaNo to wtedy na jezdzca i za parę godzin ip![]()
Mój w 34 tc miał 2200 więc kruszyna.Oltoma duży dzidziol! Który masz tydz? Mój w 36 miał 2.5 kg jutro idę i ciekawa jestem ile urósł... Żeby te 3 kg miał ale wątpię..
masuj, aż wody odejdą albo główka się pokażeBabydust no po chwili masazu SA skurcze i TaK sa jak masuje. JK przestaje to juz znikają. A tu chyba nie o.to chodzi żeby się do samych partch masowac![]()
a to dobreskurcze na ktg sie nie zapisaly wcale bo ktg bylo zepsute![]()
jeju, już dwa tygodnie ?"????Olusia, chyba 5-7 dni po cięciu, tylko mi w szpitalu mówili, że mam rozpuszczalne, ale jakoś się nie rozpuszczają... dziś pytałam moją ginkę i kazała mi jutro na swój dyzur podjechać do ściągnięcia, to będzie równo 2 tygodnie.
Karina, fajna komnata, ale droga... super, ze razem jesteście :-)
Renatka, nie znam tego dowcipu...
pluję !!!Renatka weź to wypluj! Jaaaa urodzić w domu...ale hardcore!!!
ałłłłć :/Ja tez dzisiaj karczowalam, az sie krew polala, tak to jest jak sie nie widzi![]()
Eweel sie nie meldowala ?
super !!!Karina powodzenia jutroZobaczysz swojego ślicznego synka
![]()
Nie chce zapeszyć ale coś z tych moich mleczarni zaczeło płynąćCo prawda jest to nie dużo ale Niunia na kolacje będzie miała
![]()
super !!!Babydust z M cały czas![]()
Wzięłam pokoj rodzinny / 60€ za dzien - ale dla mnie to warto zapłacić ...
Oluś no bedzie caly czas przy cc tez![]()
chrzań to ! Wiadomo, że nie ogolisz się na szwach !!!A ja mam jutro ściągnięcie szwów, no i też nie mam jak się tam odkrzaczyć, tzn. w tym miejscu, gdzie szycie nie mogę, prawda? bo przecież szwy sobie uszkodzę... kurczę, wstyd trochę...
a u mnie przy poprzednim porodzie (a raczej trochę przedzmywacza chyba nie mają - ja juz mam swój spakowany - na wszelki wypadek, chociaż i tak na razie mam pomalowane bezbarwnym lakierem i czuje się z tym goło:/
oj, mój też nieźle jeszcze szaleje, widocznie ma miejscePierwszy raz dostałam dziś w żebra
O matko jaki ból... Dramat... Żebro boli jak dotykam..
W ogóle mi się jakoś obrócił gad i tak boli, tak się wierci że zgina mnie w pół, normalnie nogi prostuje.. Allllaaaaa
co Ty, mieszkanie sprzątasz ???? Ty nie masz litości dla siebie !!!Wy z tymi czopami lol ja juz siły nie mam do sprzątania ... Masakra z kręgosłupem![]()
Czas leci nieubłaganie ...
Mój w 34 tc miał 2200 więc kruszyna.Oltoma duży dzidziol! Który masz tydz? Mój w 36 miał 2.5 kg jutro idę i ciekawa jestem ile urósł... Żeby te 3 kg miał ale wątpię..
masuj, aż wody odejdą albo główka się pokażeBabydust no po chwili masazu SA skurcze i TaK sa jak masuje. JK przestaje to juz znikają. A tu chyba nie o.to chodzi żeby się do samych partch masowac![]()
a to dobreskurcze na ktg sie nie zapisaly wcale bo ktg bylo zepsute![]()