reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karinka nie zapomniałam o was ;) dwa razy pisalam dzisiaj posta i mi wcieło :-/ i zrezygnowałam..

Karina trzymam bardzo mocno kciuki za jutro wszystko bedzie dobrze i ujrzysz Kubusia :) super że masz ze sobą wsparcie;) ale ta Twoja połówka coś wyluzowana ;)

Myla fryzyrka piękna ;) możesz rodzić :P

A ja mam jutro ściągnięcie szwów, no i też nie mam jak się tam odkrzaczyć, tzn. w tym miejscu, gdzie szycie nie mogę, prawda? bo przecież szwy sobie uszkodzę... kurczę, wstyd trochę...
chrzań to ! Wiadomo, że nie ogolisz się na szwach !!!

Oltoma no Natasza w Adasiowym szale :) o nas zapomina :( lol

Tabasia odważna jestes :p

Jutro ide jako druga pod nóż [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji15][emoji15][emoji15]

A to moj hotel na następny tydzien :

Zobacz załącznik 679148

A krzyż to mi pęka po ktg , dziwnie leżałam i zdycham teraz :(
ładny :))

Jezu jak ja zobaczylam w koncu swoja picze po porodzie mowie tylko o tym jak sie tam ogolilam to padlam :)) golilam sie z lusterkiem i wydawaloby sie ze ok ale jednak nie!!

Ja dalej walcze z hemodupkami po porodzie. 2 dziady wylazly i nie chca zniknac. Przeciez jak ja sie zobaczylam tam na dole to nie wiedzialam o co tam chodzi :O jakies kurpiowskie hafty i koronki :))

to wepchnij do środka i nasmaruj maścią.

Wy tu o malowaniu pazurów u nóg a ja po goleniu nóg myślałam że umrę z bólu,
Lasy na Piczy krzywo wyciete... No bosko... :/
ja dziś przed ginem się wykarczowałam, o matko, aż mnie plecy bolały !!!

zmywacza chyba nie mają - ja juz mam swój spakowany - na wszelki wypadek, chociaż i tak na razie mam pomalowane bezbarwnym lakierem i czuje się z tym goło:/
a u mnie przy poprzednim porodzie (a raczej trochę przed ;) ) podali wacik nasączony zmywaczem, ja zmywałam łapki, a położna pedi :/
a myślałam, że się uda :/

Doli ty to w pipie wszystkiego szukasz...

Lei u mnie zazwyczaj tez jakieś maleńkie chociaż albo nawet choć jeden porządny a dziś rowniutenko...to złośliwość :(
Byliśmy jeszcze na zakupach a teraz weszlam do domu to mnie brzuch boli. No kuzwa parodia
może mała chce się w domu urodzić ??

Pierwszy raz dostałam dziś w żebra

O matko jaki ból... Dramat... Żebro boli jak dotykam..

W ogóle mi się jakoś obrócił gad i tak boli, tak się wierci że zgina mnie w pół, normalnie nogi prostuje.. Allllaaaaa
oj, mój też nieźle jeszcze szaleje, widocznie ma miejsce :)

Wy z tymi czopami lol ja juz siły nie mam do sprzątania ... Masakra z kręgosłupem :(
Czas leci nieubłaganie ...
co Ty, mieszkanie sprzątasz ???? Ty nie masz litości dla siebie !!!
Na szczęście w szpitalu odpoczniesz :D

No to wtedy na jezdzca i za parę godzin ip 8-)
germański ku...wa oprawca ;) hehe, znacie ten kawał ?
:)

Oltoma duży dzidziol! Który masz tydz? Mój w 36 miał 2.5 kg jutro idę i ciekawa jestem ile urósł... Żeby te 3 kg miał ale wątpię..
Mój w 34 tc miał 2200 więc kruszyna.

Babydust no po chwili masazu SA skurcze i TaK sa jak masuje. JK przestaje to juz znikają. A tu chyba nie o.to chodzi żeby się do samych partch masowac :D
masuj, aż wody odejdą albo główka się pokaże :D

Oltoma, to pięknie waży !!!
Gratki udanej wizyty !!!

skurcze na ktg sie nie zapisaly wcale bo ktg bylo zepsute :-D:-D
a to dobre :) heh :/

Myla, piekne włoski !!!
W sensie fryzurka :)
Lekarze się będą bić jak nic !!!

Karina juz sprawdziłam, zupełnie inne sa szpitale ;-)

Renatka znam znam hehe!!

U mnie jsk pytałam to pedi mozna miec tylko raczej nie manicure nawet bezprawny bo chodzi o to co sie zakłada na palec nie wiem co to mierzy..no zobaczymy..

Ostatnia edycja:
Karina to masz apartamenty :D dobrze że M z Toba jest, zawsze razniej i czas inaczej leci :)

Renatka to jest tylko taka opinia że hemoroidy powinno się wciskac do środka ale nie powinno się tego robić bo można je pogorszyć i staną się twarde i dużo gorsze. Dlatego nawet papierem nie powinno się iść trzec tylko mokrymi husteczkami ;)

Olusia, chyba 5-7 dni po cięciu, tylko mi w szpitalu mówili, że mam rozpuszczalne, ale jakoś się nie rozpuszczają... dziś pytałam moją ginkę i kazała mi jutro na swój dyzur podjechać do ściągnięcia, to będzie równo 2 tygodnie.

Karina, fajna komnata, ale droga... super, ze razem jesteście :-)

Renatka, nie znam tego dowcipu...

Olusia, chyba 5-7 dni po cięciu, tylko mi w szpitalu mówili, że mam rozpuszczalne, ale jakoś się nie rozpuszczają... dziś pytałam moją ginkę i kazała mi jutro na swój dyzur podjechać do ściągnięcia, to będzie równo 2 tygodnie.

Karina, fajna komnata, ale droga... super, ze razem jesteście :-)

Renatka, nie znam tego dowcipu...
jeju, już dwa tygodnie ?"????
kiedy to zleciało ???

Kawał:
Germański, *****, oprawca - Śmieszne zdjęcia i obrazki - Załamka

Renatka weź to wypluj! Jaaaa urodzić w domu...ale hardcore!!!
pluję !!!
tfu !

Ja tez dzisiaj karczowalam, az sie krew polala, tak to jest jak sie nie widzi:no:
ałłłłć :/

biedna....

Eweel sie nie meldowala ?

dokąd doczytałam to nie :/

Karina powodzenia jutro :) Zobaczysz swojego ślicznego synka :)
Nie chce zapeszyć ale coś z tych moich mleczarni zaczeło płynąć :D Co prawda jest to nie dużo ale Niunia na kolacje będzie miała :D
super !!!
:-)

Babydust z M cały czas :)
Wzięłam pokoj rodzinny / 60€ za dzien - ale dla mnie to warto zapłacić ...

Oluś no bedzie caly czas przy cc tez :)
super !!!
U nas nie wiem nawet, chyba 200 zł. się płaci jak mąż ma być przy CC,
a pokój rodzinny 400 zł. / dobę.

A ja mam jutro ściągnięcie szwów, no i też nie mam jak się tam odkrzaczyć, tzn. w tym miejscu, gdzie szycie nie mogę, prawda? bo przecież szwy sobie uszkodzę... kurczę, wstyd trochę...
chrzań to ! Wiadomo, że nie ogolisz się na szwach !!!

zmywacza chyba nie mają - ja juz mam swój spakowany - na wszelki wypadek, chociaż i tak na razie mam pomalowane bezbarwnym lakierem i czuje się z tym goło:/
a u mnie przy poprzednim porodzie (a raczej trochę przed ;) ) podali wacik nasączony zmywaczem, ja zmywałam łapki, a położna pedi :/
a myślałam, że się uda :/

Pierwszy raz dostałam dziś w żebra

O matko jaki ból... Dramat... Żebro boli jak dotykam..

W ogóle mi się jakoś obrócił gad i tak boli, tak się wierci że zgina mnie w pół, normalnie nogi prostuje.. Allllaaaaa
oj, mój też nieźle jeszcze szaleje, widocznie ma miejsce :)

Wy z tymi czopami lol ja juz siły nie mam do sprzątania ... Masakra z kręgosłupem :(
Czas leci nieubłaganie ...
co Ty, mieszkanie sprzątasz ???? Ty nie masz litości dla siebie !!!
Na szczęście w szpitalu odpoczniesz :D

Oltoma duży dzidziol! Który masz tydz? Mój w 36 miał 2.5 kg jutro idę i ciekawa jestem ile urósł... Żeby te 3 kg miał ale wątpię..
Mój w 34 tc miał 2200 więc kruszyna.

Babydust no po chwili masazu SA skurcze i TaK sa jak masuje. JK przestaje to juz znikają. A tu chyba nie o.to chodzi żeby się do samych partch masowac :D
masuj, aż wody odejdą albo główka się pokaże :D

Oltoma, to pięknie waży !!!
Gratki udanej wizyty !!!

skurcze na ktg sie nie zapisaly wcale bo ktg bylo zepsute :-D:-D
a to dobre :) heh :/

Myla, piekne włoski !!!
W sensie fryzurka :)
Lekarze się będą bić jak nic !!!

Kurde, chyba mi skopiowało posta... :/
trudno...

Ja u gina całe 19 minut :)
rekord :)
no ale w końcu to ostatnia wizyta prywatna.... mógł chociaż życzyć powodzenia. ale nieeee...

120 zł. poszło.

Więc tak:
Michaś 37 tc i 4 dni, z grubości brzuszka i obwodu głowy.
Waga 2852g.
Szyjka długa i zamknięta, 4,5 cm coś chyba gadał...
łożysko 3 stopień gotowości ;)
ból żebra to podobno nic innego jak jakieś mięśnie, które pracują pod brzuchem i jak kichnę czy coś to boli, ale to normalne itd...:/
Michaś tradycyjnie główką w dół.
Jak mnie zgrzebał lekarz to nawet teraz czuję lekkie skurcze... czy on masaż szyjki błyskawiczny zrobił ??
W każdym razie powiedział, że do terminu (21.04) raczej nie dotrzymam, że się rozpakuję z tydzień przed terminem.
No cóż, zobaczymy, ;)
Więc skoro teraz mały waży 2850, to za tydzień 3000, za dwa: 3150 a za 3 (terminowo) 3300g.
I tak gin powiedział, że max. będzie ważył 3300.
Czyli raczej drobniaczek :)

Eewel pewnie urodziła, bo za cicho siedzi...
W ogóle mamuśki się wykruszają ...

KARINKA , &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

Ja w piątek mam ostatnie USG państwowe.
Ciekawe, czy coś innego się dowiem niż dziś prywatnie ;)

dobrej nocki dziewczynki !!!

Ostatnia edycja:
Renatka 3300 to tak akurat! Chyba nie chcialabys 4kg wypychac z siebie...

A propo malowania pazurkow to zapytalam mojej gin czy moge chociaz u stop pomalowac a ona sie smiala ze takiej przestazalej metody to juz w szpitalach raczej nie stosuja i wg niej jesli z pomalowanymi paznokciami czulabym sie lepiej to ona jest za, chociaz wcale nie pracuje tam gdzie chce rodzic wiec jej opinia za duzo mi nie dala...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry