reklama

Kwietniowki 2015

Karina, kciuki!!!

Muminek, wow!

Ja nie mogę się zebrać do wyjścia, jeszcze się nie umylam, a za 1,5 godz.karmienie, więc przed nie ma sensu wychodzić...
Kupię sobie dziś wino, a co :P

reklama
Muminek super nie żal Ci będzie zmywać na szybko???

Babydust ja mam na 21.15 hehe pewnie gmeranie w piczy na ocenę szyjki hehe może znowu będzie magiczne słowo odrodzenie hehe

Dzień z matką nr. 3 ... Zaczyna mnie wkurzać.... Teksty ze ja mam dom ba pokaz a ona nie. Stwierdziła to po tym że mam szafę przesuwna,ktora kupiłam pół roku temu... co za chora zazdrość...

Muminek, super pazury :-) ja jestem antytalencie, nawet sama pomalować nie umiem....ani nadać ładnego kształtu pazurom na stopach :-/. Na pedicure nie pójdę bo mam za duży kompleks stóp, wiec są jakie sa....

Muminek super nie żal Ci będzie zmywać na szybko???

Babydust ja mam na 21.15 hehe pewnie gmeranie w piczy na ocenę szyjki hehe może znowu będzie magiczne słowo odrodzenie hehe

Dzień z matką nr. 3 ... Zaczyna mnie wkurzać.... Teksty ze ja mam dom ba pokaz a ona nie. Stwierdziła to po tym że mam szafę przesuwna,ktora kupiłam pół roku temu... co za chora zazdrość...

Muminek, super pazury :-) ja jestem antytalencie, nawet sama pomalować nie umiem....ani nadać ładnego kształtu pazurom na stopach :-/. Na pedicure nie pójdę bo mam za duży kompleks stóp, wiec są jakie sa....

dzięki dziewczyny, ja lubię się bawić pazurami - a jak znam życie to wcale aż tak szybko nie będę musiała ich zmywać - oznak zbliżającego sie porodu brak:( jak to kurde możliwe ze nie mam szyjki, mam już rozwarcie, musiałam pół ciazy leżeć żeby młoda za szybko nie wylazla a teraz po odstawieniu leków mała się zaparla i ani drgnie? wcześniej to miałam przynajmniej jakieś delikatne skurcze czy twardnienia, a teraz nic;) :banghead::banghead::what:
dzisiaj pora na sutkomasowanie i smokameczenie:):):)

Witam :tak:

natasza - śliczny synek :tak:

karina &&&&&&&&

kciukasy za ewentualnie rodzące , bo w tym gąszczu postów można się pogubic :tak:

gratuluje udanych wczorajszych wizyt :-) i trzymam kciuki za dzisiejsze :tak:

u mnie po wczorajszej wizycie u gina bez zmian :tak: wyniki ok , łożysko ok, wody w normie :tak: na ktg prosta krecha skurczowa :-( troche starchu sie najdłam bo zaczeły wychodzić spadki tetna ( chyba sprzęt im fiksował no i mały się ruszał więc uciekał ) , ale jak położyłam się na plecach to wszystko wróciło do normy :tak: lekarza chyba kilka razy pytałam czy napewno wsio ok :tak: przez te nerwy budziłam się dziś w nocy średnio co godzine i sprawdzałam detektorem jak się nie ruszał :zawstydzona/y: masakra

Milia nawet mi nie mów nic o winie - cała ciążę za mną chodzi - wachalam czerwone chyba ze sto razy:) ale jeszcze trochę wytrzymam, za to jak juz będę mogła to chyba padne z radości:D
ja padnę z przepicia :D

jak są lepsze od tych to nie masz co narzekać ;)

http://papilot3.mykmyk.pl/img/660/0/zaniedbane-stopy-66132858.jpg

Jezu.... :/
co za matka...

co prawda nie umiem zrobic sobie takich ślicznych kroliczkow, ale doszłam do wniosku ze skoro już mam spakowany zmywacz to mogę trochę zaszaleć:)
Piękne !!! :szok:

Szkoda będzie zmywać, jak będą kazali :(

Moj gin wlasnie był - jeszcze 2-3 h .., bo mieli nagły przypadek i teraz dopiero zaczynaja z normalnym planem ...
ehhh, takie czekanie jest najgorsze....
ale już niedługo :)

Doli no juz nie chciałam do kierownika sie zgłaszać ze plazmy nie ma :p
powinnaś !!!
:P

Renatka wow jaka szyjka w życiu takiej nie miałam hehe :D a maluch jeszcze podrośnie bo czas jest:)
no właśnie aż jestem ciekawa, czy dobrze usłyszałam, ale nie chciałam się już dopytywać, ważne , że SZYJKA JEST ! :)
przez 3 tyg. ostatnie przybrał 650 g :)

Ja w nocy tylko 2 x siusiu....
ja 3 x :/
+ Majka się darła pół nocy, bo nosek miała zatkany...

i któregoś Dnia znajoma mi wyjechała ze widać ze będzie dziewczynka:what::what::what: i tym spróbowała się dowiedziałam ze nie wyglądam tak dobrze jak mi się zdawało; ) maupa jedna!
o matko, fakt, niezła małpa !!!!
:szok:

reklama
Dzień dobry wszystkim:o)

Karina, kciuki zaciśnięte! Doczekać się nie mogę wiadomości od Ciebie!!!!

Eweel milczy:o((((

Muminek widzę, że Ty zdolna bestia jesteś na wielu płaszczyznach:o)))))
Piękne pazurki! Ja nie pamiętam kiedy takie miałam!!!

Która następna w kolejce do porodu? Bo juz nie pamiętam :o(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry