Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muminek super nie żal Ci będzie zmywać na szybko???
Babydust ja mam na 21.15 hehe pewnie gmeranie w piczy na ocenę szyjki hehe może znowu będzie magiczne słowo odrodzenie hehe
Dzień z matką nr. 3 ... Zaczyna mnie wkurzać.... Teksty ze ja mam dom ba pokaz a ona nie. Stwierdziła to po tym że mam szafę przesuwna,ktora kupiłam pół roku temu... co za chora zazdrość...
Muminek, super pazury :-) ja jestem antytalencie, nawet sama pomalować nie umiem....ani nadać ładnego kształtu pazurom na stopach :-/. Na pedicure nie pójdę bo mam za duży kompleks stóp, wiec są jakie sa....

wyniki ok , łożysko ok, wody w normie
na ktg prosta krecha skurczowa :-( troche starchu sie najdłam bo zaczeły wychodzić spadki tetna ( chyba sprzęt im fiksował no i mały się ruszał więc uciekał ) , ale jak położyłam się na plecach to wszystko wróciło do normy
lekarza chyba kilka razy pytałam czy napewno wsio ok
przez te nerwy budziłam się dziś w nocy średnio co godzine i sprawdzałam detektorem jak się nie ruszał
masakraja padnę z przepiciaMilia nawet mi nie mów nic o winie - cała ciążę za mną chodzi - wachalam czerwone chyba ze sto razyale jeszcze trochę wytrzymam, za to jak juz będę mogła to chyba padne z radości
![]()
jak są lepsze od tych to nie masz co narzekaćMuminek, super pazury :-) ja jestem antytalencie, nawet sama pomalować nie umiem....ani nadać ładnego kształtu pazurom na stopach :-/. Na pedicure nie pójdę bo mam za duży kompleks stóp, wiec są jakie sa....
Jezu.... :/Dzień z matką nr. 3 ... Zaczyna mnie wkurzać.... Teksty ze ja mam dom ba pokaz a ona nie. Stwierdziła to po tym że mam szafę przesuwna,ktora kupiłam pół roku temu... co za chora zazdrość...
Piękne !!!co prawda nie umiem zrobic sobie takich ślicznych kroliczkow, ale doszłam do wniosku ze skoro już mam spakowany zmywacz to mogę trochę zaszaleć![]()

ehhh, takie czekanie jest najgorsze....Moj gin wlasnie był - jeszcze 2-3 h .., bo mieli nagły przypadek i teraz dopiero zaczynaja z normalnym planem ...
powinnaś !!!Doli no juz nie chciałam do kierownika sie zgłaszać ze plazmy nie ma![]()
no właśnie aż jestem ciekawa, czy dobrze usłyszałam, ale nie chciałam się już dopytywać, ważne , że SZYJKA JEST !Renatka wow jaka szyjka w życiu takiej nie miałam hehea maluch jeszcze podrośnie bo czas jest
![]()
ja 3 x :/Ja w nocy tylko 2 x siusiu....
o matko, fakt, niezła małpa !!!!i któregoś Dnia znajoma mi wyjechała ze widać ze będzie dziewczynka:what::what::what: i tym spróbowała się dowiedziałam ze nie wyglądam tak dobrze jak mi się zdawało; ) maupa jedna!