Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pat hmmmmm no mnie męczyły 3 tyg przed takie skurcze... A teraz mały się tak wyprostowal że mam łzy w oczach... Nie dość że nogi w klate to głowę chyba wystawił...
Doli ja juz bym go chciała urodzić...teraz juz myślę o studiach... 9maja mam zjazd ale jak się terrorysta teraz nie urodzi to to będzie 5zjazd który omine bo nie zostawie dziecka które nie skończyło miesiąca...
Ale zaczynam czuć że mały chciał chciał a teraz ma w dupce i nie wychodzi...
Muminek też właśnie myślę czy można robić to źle chyba że mam na to za małe cycoszki
No na to wygląda...bo z "szyjkowych" tylko Natasza juz ma maluszka ale pewnie gdyby nie cc to tez by jeszcze cudowala...mój M codziennie działa, może cos zdziala ^^
pat jeśli wielkość cycuchow ma na to jakiś wpływ to ja do grudnia nie urodze kiedyś babka w sklepie z bielizną mi powiedziała ze nie maja biustonoszy na 12 letnie dziewczynki