• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dobry :)

Natasza ja tylko chciałam dać siare Kubusiowi i tak mnie pogryzł ze siniaki mam i bolało jak diabli - to na 100% nie dla mnie ...

Babydust [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Natasza dzis juz na nogach jestem , bol jest nie da sie ukryć ..., ale dzielna jestem :p

Kubus bardzo spokojny :)
I sra duzo :p Hulka zrobił lol

Mila83 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Trzymam kciuki :)

Pat no nie dziwie sie jeszcze przy chorobie. Zwalczaj szybko i bedzie dobrze. Ja tez ryczałam te 2 tyg jak mloda była chora, maz a potem ja z tymi zatokami, 4 razy w szpitalu byłam wtedy plus raz z mloda....na wieczor to juz siły płakać nie miałam.

Twoj nie moze powiedzieć tatusiowi, ze musi sie wykurować porządnie dla Was?! Dobrze, ze od teściowej nic nie złapał...

Ja siedze objedzona i sie zastanawiam co na jutro kupic, zrobię dwa ciacha i chałkę, moze jakas sałatkę a resztę mama moja zrobi mam nadzieje...w ogole to chyba zrobię piknik w dużym pokoju bo w mojej mikrokuchni jest mały stolik, dwa krzesła i zero moejsca! A kawowego nie mam bo i tak mloda wszystko z niego ściągała i oddaliśmy..

Nic nie mam w ogole zadnych ozdób ani nic chyba podjade jeszcze do sklepu po jakoes naklejki, serwetki i żonkile chociaz bo tez nie ma magii świat...

Co gotujecie na święta??

Lei u mnie gorsza połowa robi : barszcz, sałatka od mamy, ciasto od mamy, jajca faszerowane, wędliny itp. Wiadomo, babka kupna bleh 1 raz tak, szynka pieczona, resztę będą przynosić goście jak będą chcieć..

Pat, współczuję. To może zacznij jak teraz siedzisz w domu juz się uczyć, w sensie dobre notatki robić i potem tylko spojrzysz i będzie łatwiej :-)
Kuruj się tymczasem i mam nadzieję że Twój M będzie mógł trochę zwolnić po porodzie z pracą
Baby trzymaj się. Oby się rozkrecilo i szybko poszło!!

reklama
Aylin no mój mały stwierdził że grudzień cieplejszy niż kwiecień i czeka do grudnia. Taki wygodny.

Lei jego ojciec się takimi rzeczami nie przejmuje ;) we wtorek wraca do Norwegii więc chce żeby mu M samochód zrobił. Więc M znowu rano jeździ tam później do pracy i go nie ma w ogóle. Jeszcze ojciec chce żeby M pojechał do Szczecina po samochód ale mu powiedziałam że jeżeli do tego czasu nie urodze to nie ma mowy bo jakbgm zaczęła rodzic jakby on był e Szczecinie to przecież bym się załamała :o

Ja jakoś Wielkanocy nie czuje...Wigilia to jakoś tak inaczej a na Wielkanoc to tak jade bo jade. Mamusia gotuje wiec ja mam wolne ^^ zresztą moja lodówka świeci pustkami. Dzisiaj muszę cos zamówić na obiad :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry