reklama

Kwietniowki 2015

hejka, widze ze dziś CSI lub Kryminalne zagadki się na bb szykuja :) nice :P tez pomogę :)
A resztki z delikwenta proponuje na podkarpacie przywieźć - w bieszczadach wszystko ginie.

Na spotkanie tez bym sie pisała - z rzeszowa do krakowa autostrada mam 1,5 h. Pikuś.

Zbieram sie jakis mikro shoping obiadowy robie. Plany mało ambitne czyli ziemniaczki, mizeria i posadzone jajo. Potem mama przychodzi - bedzie piec szarlotke i Tysiączkiem mi sie zajmie a my na zakupy wieksze.

Na swieta w planach sałatka z pora, śledzie z suszonymi pomidorami, sernik i baba piaskowa. Biorąc pod uwagę fakt iż i tak nas nie bedzie to i tak za duzo.

Margo pewnie wspiera męża
Baby - mi po odejsćiu wód po 14 do 19 zaden skurczybyk sie nie pojawił. Wiec podłączyli do oxy która do 20 tez nic, po 20 pojawiły się pojedyńcze. A od 21.30 myslałam ze bede gryżć z bólu skurcze co 1 minute trwajace minute.... jak zażądałam znieczulenia to poleciało takim tempem ze nie zdazyły mi go podac :) Ale mam nadzieje ze u ciebie juz po i tulisz maleństwo

reklama
Natasza właśnie nie ma co podziwiać...zeszły semestr był super ale w tym to ja dziękuje..niby wykładowcy podeszli do mnie spoko i rozumieją czemu mnie nie ma ale egzaminy są takie same dla wszystkich...

Babydust i jak tam? Trzymam kciuki jakby co :)
Ale Ci zazdroszcze tych cycochow ja swoje maltretuje non stop i nic sie nie dzieje poza tym ze mnie juz bola od tego meczenia...:)
Milego dnia Dziewczyny: )

reklama
Doli niech zaskakuje szybko bo na poczatku maja mam zjazd ale juz czuje że na niego nie dotre...

Mila byłoby dobrze gdyby nie kasa jaka idzie na te studia...6000 piechota nie chodzi.

Może jak mały się w końcu urodzi to mi przejdą doły i będzie lepiej jak go przytulr ^^

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry