Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W ogóle to kocham Was laski !<3 mogę sobie płakać ale wygadam się u Was i od razu lepiej ^^ kto zrozumie kobietę e ciąży/młoda mamę lepiej niż druga kobieta w takiej sytuacji
Dzisiaj mojemu M powiedziałam że każdy facet żeby zrozumieć co czuje kobieta powinien wysikac kamień. Może wtedy by byli mili i wyrozumiali
No ma wolna wole ale on jest za dobry -_- niestety i daje się tak przez wszystkich wykorzystywać. Ma miękkie serce i miękka dupe. Chce żeby dla każdego było jak najlepiej kosztem swojego dobra...głupia cecha, nie uważam jej za zaletę..
Milia kciki mocno zaciśnięte za szybką i mało bolesną akcje !!&&&&
Pat jak przytulisz Wojtusia to minie Ci wszystko co złe
Karina no ja Cię rozumiem doskonale!! Dzis się położna pyta o karmienie a ja mówie narazie ciężko ale damy radę...i niech mi dają święty spokój nacisk na kp a fachowej pomocy zero :-/
Natasza właśnie na to licze chociaż wczoraj tak mnie zmaltretowal że byłam na niego zła. Przepowiedziałam mu poważną rozmowę rodzicielska jak wyskoczy.
Ech ten nacisk na kp... Jak się nie da to się nie da trudno...większość by chciała karmić ale czasem kobieta łapie takiego dola przez karmienie że masakra...lepiej być szczęśliwa i karmić mm niż zdolowana i karmić piersią...^^