reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Babydust gratulacje!!!! I wcale nie taka wielka!! Tzn duża ale jak trzeba :D to szybko poszło co??? :D

Pat nie mam tak hehehe ale jak w zoladku mi jeździ to dzidziol odpowiada hehe

Tak podskakuje jak mały rzuci czymś obok normalnie odruch moro ma hehe
A u Ciebie to zrozumiałe, bo Wojtuś w udach siedzi i do bąków bliżej :D

Lei... Leżeć!!! Maseczka na twarz!! :)

Karina to co byś powiedziała na dzidzia 2.5 hehe :)

A podobni są??? :)

Mila kciuki za ciebie!!!
A maść była moja bo szpital nie ma takich rzeczy na stanie procto glivenol
No i oczywiście chodziło o hemoroidy a nie hemofilia

Mała teraz śpi małz pojechał do dzieci a ja zamiast spać na forum siedzę

milia kciukasy!
baby gratulacje:) długa ta twoja dziewczynka:)
pat nie kombinuj tylko spina grube uda - zobaczysz że dasz rade! my w ciebie wierzymy! ja wiem jak to jest z zaocznymi jak nie masz czasu poza nimi się po głowie podrapac- ale uwierz mi, da się! a satysfakcji nikt Ci nie odbierze:)

ja na święta nie robie nic, mam w nosie:) byłam dziś u poloznej - bardzo sympatyczna babeczka z takim rozsądnym podejściem do wszystkiego. Podczas rozmowy stwierdziła że może uda się jej załatwić mi jeszcze wizytę u lekarza i tak zrobiła - na usg młoda waży 3400, lepetyna nisko i wszystko ok. ale najlepsze jest to ze powiedziała ze z takimi cycuchami to będę karmić bez problemu, że sutki mam idealne - no zobaczymy; )

Babydust gratuluje!!! :-D Duża dziewczynka! Dobrze, ze nie przenosilas!!

Karina nie doluj hehe, skad miałam wiedzieć..choc moj maz tu ponad 20 lat mieszka i jakos mu nie zaświtało. Teraz chodzi i mnie przeprasza...;-)

Najgorsze, ze wczoraj byłam w realu ale stwierdziłam, ze dzisiaj dokupie wszystko bo nie bede dźwigać sama..dobrze, ze cukier kupiłam choc sie wahałam hehe.. Za ozdobami sie rozglądałam ale stwierdziłam, ze kupie w kiku naklejki na okno i serwetki. No nic.

Dziewczyny na laktację to polecam (nie śmiać sie) biszkopty! Najlepsze sa lubisie te okrągłe (smakowo i sklad). Nie zaszkodzi spróbować. U mnie sie sprawdziło. Duzo jesc i duzo pic na poczatku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry