Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szybko poszło
witamy malutką na swiecie :-)
pełen szacun za studia , podziwiam 
teraz też spróbuje ale zobaczymy jak bedzie 
wstawiłam warzywa na sałatkę , wyciągnęłam deske do prasowania , włączyłam serial , zasiadłam na łózku i prasować bede 
czemu ??? u nas otwarte !Natasza ja wzięłam dzis tabletki zeby mleka nie miec ... Nie dla mnie to![]()
Lei ale sie obudziłas ze sklepy zamknięte![]()
Babydust - gratuluje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
o kurczę ! dorodnaHej pisałam wcześniej ale nie ma mojego posta. Melduję ponownie ze urodziłam o 8 cudna córkę 3800 58 cm długą później szczegóły bo z komórki pisze i to mnie strzeli opowiadanie ale powiem że Jupi hemofilia pojawiły się po porodzie ale polozna natychmiast potraktowała je Mascia i zniknęły!!
może mu siara nie smakujeDobry![]()
Natasza ja tylko chciałam dać siare Kubusiowi i tak mnie pogryzł ze siniaki mam i bolało jak diabli - to na 100% nie dla mnie ...
no minus 20% dopiero było, już się skończyło ???W hm takie ciuszki piekne, szkoda, ze promocji nie ma bo bym ja obkupila troche..
porąbało ich ???U nas do szpitala zapraszają dopiero po godzinie co pieciominutowych skurczy. Także jeszcze długa droga przede mną :/
Maja lepiła zająca zimąZajęca lepić! U nas na osiedlu taki wielki był atrakcją jakieś 2-3 lata temu) No koszar z tą pogodą... Trzeba ją na śmiech wziąć by nie zwariować!