reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Lei dzieki za wskazowke....

A my jutro wychodzimy do domku, tak sie ciesze... w domu najlepiej i szybciej dojde do formy! maluszki zaczynaja przybierac na wadze, wszystko jest dobrze...pokarmu mam coraz wiecej, wiadomo ze to jeszcze nie to, ale powoli do przodu...ja mialam pobrane badania dzis, by zobaczyc czy wszystko ok.

Nie wytrzymam... Wcielo mi posta....
Teraz w skrócie...
Babydust gratuluje! Duża dziewczynka!

Ja na święta w zasadzie nie robię nic. Ugotuje jajca i biala,zrobię żurek w chlebie i wsio. Mój tata mi zrobi salatke a na 14 jedziemy do teściowi jak się będę dobrze czuła a jak źle to niech sobie Arek pojedzie sam.

Niewiem co jeszcze pisalam

babydust - gratuluje :tak: szybko poszło :tak: witamy malutką na swiecie :-)

pat - święta prawda , nacisk na kp ogromny :tak: pełen szacun za studia , podziwiam :tak:

natasza, karina - ja się nie nastawiam na kp bo poprzednio prawie w depreche wpadłam :-( dziecko z wagi leciało , bolało jak diabli, ja wyłam cały czas ,dopiero jak przeszłam na mm plus coś tam jeszcze ściągałam to zaczełam się cieszyć ,że dziecko mam :tak: teraz też spróbuje ale zobaczymy jak bedzie :tak:

mi się dziś nic nie chce :zawstydzona/y: wstawiłam warzywa na sałatkę , wyciągnęłam deske do prasowania , włączyłam serial , zasiadłam na łózku i prasować bede :tak:

olusia- super ,że wychodzicie :-)

Aga, gratulacje !!!!!!!!!!!!!
Ale się dzieje :D

Natasza ja wzięłam dzis tabletki zeby mleka nie miec ... Nie dla mnie to :(

Lei ale sie obudziłas ze sklepy zamknięte :p

Babydust - gratuluje :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
czemu ??? u nas otwarte !

Hej pisałam wcześniej ale nie ma mojego posta. Melduję ponownie ze urodziłam o 8 cudna córkę 3800 58 cm długą później szczegóły bo z komórki pisze i to mnie strzeli opowiadanie ale powiem że Jupi hemofilia pojawiły się po porodzie ale polozna natychmiast potraktowała je Mascia i zniknęły!!
o kurczę ! dorodna :)
GRATKI !!!!!!

Dobry :)

Natasza ja tylko chciałam dać siare Kubusiowi i tak mnie pogryzł ze siniaki mam i bolało jak diabli - to na 100% nie dla mnie ...
może mu siara nie smakuje :)

W hm takie ciuszki piekne, szkoda, ze promocji nie ma bo bym ja obkupila troche..
no minus 20% dopiero było, już się skończyło ???

U nas do szpitala zapraszają dopiero po godzinie co pieciominutowych skurczy. Także jeszcze długa droga przede mną :/
porąbało ich ???
to ja bym urodziła w poczekalni !!!

Zajęca lepić! U nas na osiedlu taki wielki był atrakcją jakieś 2-3 lata temu :o) No koszar z tą pogodą... Trzeba ją na śmiech wziąć by nie zwariować!
Maja lepiła zająca zimą :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry